Disparitat de resultats per al rugbi vilanoví

Comparteix la notícia

Victòria cadet, derrota sènior 

Resultats diferents per als dos equips del SEL VNG que diumenge van retornar el rugbi al camp de les pistes polisportives. Amb el mateix rival, el Reus Deportiu, els cadets van aconseguir una folgada victòria mentre el sènior queia derrotat en el seu darrer compromís de pretemporada. La matinal de diumenge va començar amb un partit entre els cadets del SEL VNG i el Reus Deportiu.

Els cadets vilanovins, que s’estrenaven com a categoria amb la samarreta del SEL, van començar el partit nerviosos, com els seus rivals, i sovintejaren els cops de càstig i les faltes que impediren la continuïtat del joc. Tot amb tot, els de blau cel van disposar de la pilota en atac la major part del temps, avançant-se en el marcador i jugant en la meitat del camp visitant; els reusencs, tot i recuperar la iniciativa en determinades fases del partit, no podien donar continuïtat al seu joc i perdien ràpidament la possessió. Al final del matx, els vilanovins s’embutxacaren un 34 a 0 favorable. Ben diferent va ser el partit del sènior masculí, que no acaba de retrobar el seu joc del tot: la manca de continuïtat en l’atac i errors de posicionament en defensa van fer que el Reus, més consistent com a conjunt i més contundent en les fases dinàmiques de davantera, s’avancés en el marcador i a partir d’aquest moment imposés durant gran part del partit el seu ritme. Tot i moments puntuals de dinamisme, els vilanovins no van acabar de trobar-se còmodes sobre el camp, i al final van encaixar un 17 a 36.

En un aspecte més social, aquest divendres a partir de les 21 hores, tindrà lloc al restaurant de Sant Martí Sarroca Ca la Katy la presentació del nou equipament del sènior masculí del Club. L’acte comptarà amb la presència de Junta Directiva del Club, encapçalada pel seu president sr. Albert Puig; la plantilla del primer equip, amb el tècnic Isaac Richmond al capdavant; i el senyor Mario Andrés López, director de CEGECOP (patrocinador). Amb aquest acte, CEGECOP i el SEL VNG plasmaran de manera pública la seva col·laboració. A la presentació la seguirà un sopar conjunt en un ambient distès.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch