Disparitat de resultats

Comparteix la notícia

Nova victòria del femení i derrota del sènior masulí enfront del FC Barcelona

Sort ben diversa tingueren els quatre equips de rugbi vilanovins en competició, el passat cap de setmana. Mentre el femení s’embutxacava una victòria folgada en la seva visita a Martorell, l’infantil tornava derrotat de Castelldefels i el sènior masculí encaixava un 10 a 45 en la visita del FC Barcelona al camp de rugbi de la Sínia Batadet.

El sènior masculí del SEL VNG rebia, diumenge al matí, la visita del FC Barcelona al camp de rugbi de les pistes polisportives municipals. Després del mal partit de la setmana anterior enfront Gòtics, els d’Isaac Richmond volien treure’s el mal regust de boca amb un bon matx davant l’afició amb un rival d’entitat. Durant els primers quaranta minuts, els de blau cel van plantar cara, i aconseguiren anar-se’n al descans amb un 10 a 19 desfavorable, gràcies a l’assaig de Joan Manuel Casals i els punts al peu de Pau Marc Mestres. A la represa, però, les bones sensacions no van acabar de concretar-se en la meitat del marcador local: mentre els vilanovins desaprofitaven fins a tres oportunitats clares d’aconseguir assajos, els de Barcelona van saber treure profit a la perfecció de la seva millor col·locació al camp i dels errors locals. El 10 a 45 final en el marcador tradueix, sobretot, l’extrema eficàcia dels blaugrana.

El sènior femení, per la seva banda, visitava Martorell per enfrontar-se al conjunt local. Si en la primera fase les vilanovines s’imposaren per 8 a 24, en aquesta segona fase la victòria de les de blau cel va ser més folgada encara gràcies a les combinacions a la mà i una major continuïtat de joc (10-67). Per la seva banda, els infantils del Club van caure 74 a 3 en el seu desplaçament a Castelldefels, mentre el cadet aconseguia la victòria en el partit per no disposar l’equip rival de suficients efectius per disputar-lo.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch