Dissabte de bons resultats per al SEL

Comparteix la notícia

Dissabte passat, el SEL Vilanova i la Geltrú va protagonitzar una intensa jornada de rugby: des dels prebenjamins al sènior, tots els equips del club van deixar ben clara l’evolució en positiu d’un projecte cada cop més afermat. L’Escola de Rugby va desplaçar-se a Girona per gaudir d’una matinal de rugby excel·lent, mentre que el sènior s’acostava a la capital del Bages per disputar un amistós amb el Rugby Manresa.

A Girona, els tres equips de l’Escola del SEL Vilanova van protagonitzar una jornada gairebé perfecta a nivell de resultats. En global, vuit partits amb cinc victòries, un empat i dues derrotes. Els alevins, en la seva jornada corresponent al Campionat de Catalunya, varen aconseguir imposar-se a l’ARPN, el CEU “B” i el GEiEG-Senglars, caient derrotats només enfront el CEU “A”. Els benjamins, per la seva banda, s’imposaren al GEiEG-Senglars i empataren amb l’ARPN. Per la seva banda, els prebenjamins van guanyar el seu enfrontament amb el GEiEG-Senglars, i perderen enfront l’ARPN. Però més important que no pas els resultats fou l’esperit demostrat pels jugadors, que disfrutaren al màxim de la jornada. Com a mostra, l’actitud dels benjamins de segon any que, enllestits els partits de la seva categoria, van integrar-se a les files dels alevins; i val a dir, a més, que el seu joc i la seva actitud van estar a l’alçada de les circumstàncies.

Per la seva banda, el partit del sènior a Manresa enfront l’equip local va disputar-se amb un ambient gèlid. L’horari, les set del vespre, va influir en un inici d’encontre en què el fred no contribuí a la circulació de la pilota. Mica en mica, els jugadors van entrar en calor i el XV vilanoví va demostrar la seva força en davantera, aconseguint tres assajos en la primera part i deixant el marcador dels locals a zero. En el segon temps, el Rugby Manresa va introduir diversos canvis en la seva formació, i el combinat vilanoví va patir els efectes d’una banqueta més limitada. El progressiu cansament dels vilanovins no va impedir que continuessin batallant, mantenint-se en tot moment per davant el marcador i defensant la pròpia zona de marca fins a l’extenuació. Al final, el 31 a 34 favorable al SEL fou el més que merescut premi per uns jugadors que es van buidar sobre la gespa del Congost.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch