Diumenge, Dia del Club

Comparteix la notícia

El diumenge 23 de maig, celebrem el dia del Club. Es l’aniversari de la seva fundació. Per això us proposem una rugby-festa, un dia per estar tot junts (jugadors, pares, mares, novies, novios, amics…) i passar-ho bé. Es també un dia on els jugadors i jugadores del club volem agrair a família i amics tot el seu suport.
Ens trobarem al Camp de Rugby de Vilanova i la Geltrú a partir de les 11 del matí. Farem jocs, partits… i acabarem amb un dinar de germanor amb sorpreses. Ningú s’escapa de jugar, així que tothom a posar-se en forma per aquest dia!
Com ens organitzarem?

Hi haurà una penyora gastronòmica. Què vol dir això? Doncs que cada jugador i els seus acompanyants que vinguin hauran de pagar 1€ per persona (que servirà per les begudes i els cafès) i han de portar el menjar que ells es menjarien. La idea no es que cadascú es mengi el que ha portat, sinó que es faci una gran taula i que tothom piqui del que vulgui. Podeu portar embotits, pa, tomàquets, truites variades, amanides, formatges, algun postre … el que us sembli per preparar un buffet fred.

Ànims cuiners i cuineres del SEL i porteu aquella “recepta” que tan bé us surt…

Fan falta mans per organitzar-ho tot. Si algú vol ajudar o té alguna idea… que es posi en contacte amb Ester – 637 731 669

Com sempre, a la pàgina web del SEL (http:www.sel.cat) hi podreu trobar més informació de la preparació d’aquesta trobada així com de les activitats del club.

Us esperem!!!!! Gràcies,

Junta Directiva SEL Vilanova i la Geltrú

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch