Doble debut d’infantils i sènior femení

Comparteix la notícia

El passat cap de setmana, els equips de categoria infantil i sènior femení del club de rugbi de la capital del Garraf van començar la seva aventura en competició oficial. Els infantils, es desplaçaven al Baldiri Aleu per enfrontar-se a la UE Santboiana, mentre que el sènior femení disputava el primer partit de la temporada a Can Vinader enfront del Castelldefels RUC. 

Els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú es desplaçaven, el passat dissabte, a Sant Boi per afrontar el compromís més complex de tota la fase prèvia. Després de la suspensió del primer partit de la lligueta per pluja, la UE Santboiana era el difícil rival amb qui mesurar forces; oimés tenint en compte les baixes i lesions, que van obligar els de blau cel a enfrontar amb dotze jugadors de camp el partit. I val a dir que, tot i que la derrota, els vilanovins van demostrar una voluntat de lluita i de compromís a tenir molt en compte. Amb una defensa que va obligar en tot moment a la Santboiana a buscar la superioritat a les bandes, els vilanovins van plantar cara i van demostrar una actitud encomiable en defensa; Ramiro Suárez, a més, va aconseguir un treballat assaig d’orgull després d’una sèrie de fases en la zona de 22 local. “Sabíem que la visita al Baldiri Aleu seria dura, però aquest equip ha demostrat orgull suficient per aprendre de les derrotes. I això és molt positiu”, han indicat fonts del Club.

Pel que fa al femení, les noies del SEL disputaven el primer partit a Can Vinader, enfront del Castelldefels. Les noies del Baix Llobregat van dominar part del partit, gràcies sobretot a l’encert en el xut a pals i dos assajos a la primera part que els van permetre mantenir un marge favorable en el marcador. Les vilanovines, però, no es resignaren en cap momenti van ser capaces de jugar una més que notable segona part, amb combinacions a la mà i buscant el trencament de la línia defensiva local per força i veolcitat. Fruit d’això van aconseguir dos assajos que aixecaren el 26 a 10 final en el marcador.

Aquest cap de setmana, l’activitat del rugbi vilanoví es centra a la capital del Garraf. Demà dissabte, l’Escola de Rugbi del SEL Vilanova actuarà com a amfitriona, a partir de les 9 del matí, de la Trobada d’Escoles que compartirà amb la UE Santboiana i el CR Sant Cugat; a les 13:30, els infantils mesuraran forces amb el Rugbi L’Hospitalet. L’endemà diumenge, els dos sènior disputaran els respectius partits de lliga: les noies, enfront l’ARPN a partir de les onze del matí; i els nois, amb el Garrotxa RC a partir de les 12:30h. El camp de rugbi de les pistes d’atletisme vilanovines, doncs, viurà una doble jornada especial.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch