Doble derrota vilanovina

Comparteix la notícia

El cap de setmana passat els resultats no van acompanyar el joc dels dos equips del rugbi vilanoví que tenien competició: els s16 i el sènior femení. Mentre els primers queien a casa enfront del Ñandu RFC, les fèmines repetien resultat enfront de l’ARPN a Reus. 

Els infantils del SEL VNG disputaven a la Sínia Batadet el partit corresponent a la tercera jornada de lliga, enfront del conjunt canari del Ñandu RFC. Els canaris, que s’han inscrit en la segona volta de la competició catalana, van arribar a la capital del Garraf després d’un llarg viatge en avió que no va afectar al rendiment de l’equip. El partit, disputadíssim, va ser molt igualat durant la primera meitat; la lesió del capità del conjunt vilanoví a l’equador del primer temps, en una jugada que va poder acabar en assaig pels vilanovins, va anar seguida pel segon assaig visitant; la combinació d’ambdós fets va ser un veritable gerro d’aigua freda per als joves dirigits per Pau Marc Mestres, que a partir d’aquell moment van patir davant d’uns canaris que van saber mantenir el to i la continuïtat en el joc aconseguint finalment un 0 a 36 favorable. Després dels vuitanta minuts, el club local va oferir una calçotada als canaris, que agrairen l’hospitalitat del SEL VNG.

L’endemà, el femení encarava el quart partit de la Copa Catalana Femenina enfront de les barcelonines de l’ARPN, a Reus. El tricombinat integrat per les vilanovines tenia davant seu un dels equips durs de la competició, líder, i amb més de cent seixanta punts al seu favor en tres partits. El rival, doncs, presagiava un partit complicat i que demandava una gran actitud i concentració per part del conjunt vilanoví, com així va ser. Tot i una banqueta més limitada que no pas les barcelonines, les noies del tricombinat van saber sobreposar-se a les circumstàncies i plantar cara a un XV contundent i amb un bon joc al peu; la bona tasca defensiva però, no va impedir que les barcelonines arrenquessin una victòria bonificada (0-36).

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch