Doble victòria de s16 i s18

Comparteix la notícia

Bons resultats els aconseguits pels dos equips de les categories de formació del SELVNG, infantils i cadets, el passat cap de setmana en els seus compromisos de lliga disputats a la Sínia Batadet.

D’una banda, els s16 s’imposaren als gironins del GEiEG per 48 a 10, mentre que els cadets aconseguiren una treballada victòria 17 a 5 enfront del RC Badalona. El retorn a la competició regular va venir marcat pel retorn, també, a la Sínia Batadet. Els infantils foren els primers a disputar el seu encontre, sisè de la segona fase, enfront del GEiEG gironí. Els joves dirigits pel binomi Rodríguez-Cáceres van avançar-se en el marcador i durant els setanta minuts van imprimir el segell del seu joc, aconseguint imposar la seva força en el contacte i superant un cop més la seva limitació de banqueta (per aquest cop, es comptà només amb quinze jugadors). Al descans, els locals anaven per davant en el marcador per 17 a 5; va ser al segon temps quan, tot i el desgast dels primers trenta-cinc minuts, els jugadors blau cel van aconseguir arrancar el punt de bonus i una victòria folgada que els referma en la cinquena posició de la classificació, empatats a punts amb el RC Badalona.

A continuació, saltà a la Sínia el conjunt cadet. Amb el RC Badalona ja havien mesurat forces la primera volta de la competició, i llavors el resultat fou favorable als badalonins per un ampli 55 a 15; en aquesta ocasió, però, els joves entrenats per Javier Muñoz van mostrar la seva progressió respecte a la primera volta. El partit fou disputat i d’alta intensitat, arribant al descans amb un ajustat 7 a 5 i amb un Badalona que trepitjava fort la zona de 22 local, que els de blau cel defensaven amb zel extrem; a la represa, la tònica de l’estira-i-arronsa i la intensitat es van mantenir, amb un Badalona potent en les fases de contacte però un SELVNG que va saber trobar en la seva melé i la capacitat de suportar l’atac visitant els seus fonaments en defensa. La força de penetració en atac, de nou i per dues vegades, va fer pujar el caseller local fins el 17 a 5 final. Els punts col·loquen els cadets, també, en la cinquena posició de la classificació, empatats amb el Químic ER.

Aquest proper cap de setmana, quatre partits a l’agenda: s16 a Terrassa enfront el RC Sant Quirze; s18 a la Mar Bella, enfront el BER; sènior femení, a Martorell, en l’anada de la final d’Argent de la Copa Catalana; i diumenge, sènior masculí a Vilanova davant del Sabadell RC en el darrer partit de Segona com a locals.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch