Doble victòria dels sèniors

Notable paper de l’Escola a la Jornada de Girona El passat cap de setmana va ser fructífer per als interessos del SEL Vilanova, especialment pel que fa als resultats dels dos equips sèniors dels de la capital del Garraf. I és que el masculí va aconseguir retrobar-se amb la victòria, mentre que el femení s’imposava de manera clara a les Carboneres de Terrassa a domicili. Seria dissabte, però, quan l’Escola de Rugbi del SEL posaria en marxa els motors del Club el cap de setmana. 

Més de cinquanta jugadores i jugadors es desplaçaren a Girona per participar de la tercera jornada d’Escoles, auspiciada des de la Federació Catalana de Rugbi, i en la qual havien de mesurar forces amb el GeiEG local i l’ARPN barceloní. Els de blau cel, en les quatre categories, no van acusar en cap moment de la trobada el llarg desplaçament i van disputar els seus encontres amb una alta intensitat; val la pensa destacar les dues victòries (sobre dos partits) de les categories sub8 i sub12, així com els partits disputats pels sub14, que van perdre per la mínima els seus dos encontres.

L’endemà diumenge, el sènior masculí disputava el seu quart partit a Segona Catalana. Després de la derrota a Tarragona, els de blau cel s’enfrontaven al Castelldefels, equip que l’any passat militava a Primera Catalana. Els del Baix Llobregat van començar forts, avançant-se en el marcador i imposant el seu ritme, i arribant a tenir en el marcador un avantatge de 5 a 17. Els vilanovins van assentar-se sobre el terreny de joc i mica en mica van acostar-se en el marcador, fins a igualar-lo al descans. A la represa, els vilanovins van mantenir la tònica, imposant el seu ritme i mantenint la continuïtat de joc; d’aquesta manera, els assajos del segon temps van caure exclusivament de la banda vilanovina. Amb el xiulet final, els de blau cel aconseguien la victòria i el punt de bonus ofensiu gràcies al 36 a 17 final; amb aquest resultat, el SEL manté la segona posició en la classificació. A Terrassa, per la seva banda, el femení del Club s’enfrontava a les Carboneres en un partit que es preveia disputat; i així va ser durant els primers minuts, en què l’equip del Vallès i les del Garraf van protagonitzar un interessant estira-i-arronsa. A partir del quart d’hora de joc, però, les de blau cel van imposar el seu joc de tres quarts, afermant la possessió en el ruck i amb una clara superioritat en melé, que els permeté anar-se’n al vestidor amb un 5 a 25 en el marcador. A la represa, les vilanovines van mantenir la tònica, i comptabilitzaren cinc assajos més en la seva casella (5-50).

Aquest cap de setmana, només els infantils del club de la capital de Garraf disputaran a casa el seu partit. Serà dissabte enfront del CEU, al Camp de Rugbi a partir de les 11:30 hores; per la seva banda, els dos sènior diumenge es desplaçaran a Reus (masculí) i Valls (femení) per enfrontar-se al Reus Deportiu i al XV de Montserrat, respectivament.

Podeu veure les fotografies de l’Escola de Rugbi,
fetes per l’amic Carles Pons,
Podeu veure les fotografies del sènior femení,
fetes per l’amic Ivan Font,