Duríssima derrota del sènior a la Teixonera

Comparteix la notícia

Excel·lent paper de l’Escola i les categories de formació Cap de setmana de contrastos per al rugbi vilanoví: mentre les categories d’Escola i formació demostraven una més que positiva progressió, el sènior encaixava una dolorosíssima derrota a la Teixonera enfront del FC Barcelona. 

La matinal de rugbi del SEL Vilanova s’inicià dissabte, a les Pistes Universitàries de Barcelona, on els joves jugadors de la capital del Garraf participaren de la segona jornada d’Escoles de Rugbi auspiciada per la FCR. A banda del club local (CEU) i dels vilanovins, el RC Sant Quirze participà de la mateixa. A nivell d’actitud i resultats, els joves jugadors de blau cel demostraren una notable progressió: destacar l’àmplia victòria conseguida per la categoria s14 (alevins), la combativitat demostrada pels s12 (benjamins) i la més que positiva evolució de prebenjamins (s10) i minis (s8).

Per la seva banda, els infantils (s16) disputaven a la Foixarda el partit aplaçat de la primera jornada enfront l’Eginyers. Els joves del SEL VNG van disputar un excel·lent partit, amb una primera part perfectament jugada i un marcador que va restar igualat fins a l’inici del segon temps, moment en el qual l’equip que actuava com a local va trencar el partit per acabar imposant-se per un excessiu 41 a 19. La Teixonera era el tercer escenari barceloní de la jornada: allí els cadets del SEL, integrats amb el Reus Deportiu, disputaren un entretingudíssim partit enfront del Químic ER, equip que s’imposà en els darrers instants de joc per 48 a 40.

La Teixonera també seria l’escenari del matx del sènior masculí. El conjunt dirigit per Michael J Murray-Chapman, que està patint en aquest inici de temporada moltes baixes per lesió, va desplaçar-se a Barcelona gairebé sota mínims. Amb només divuit jugadors, molts d’ells veterans, era impossible encarar amb garanties el partit, oimés si davant hom tenia el líder de la categoria i un dels conjunts més anotadors de les divisions territorials catalanes. Amb un equip ordenat, contundent i ràpid, els barcelonins atacaren un SEL VNG que en cap moment es va trobar còmode sobre la gespa de la Teixonera. Els errors defensius dels vilanovins, múltiples, foren aprofitats un darrere l’altre per un FC Barcelona que sumà fins a 102 punts al seu caseller mentre el dels vilanovins quedava a zero. Duríssima derrota per un conjunt que espera treure’s part del regust amarg ‘aquest partit en la propera jornada.

El proper cap de setmana només infantils i sènior entren en joc, ambdós a Vilanova. Els primers, dissabte a les 12 hores enfront del GEiEG; els segons, diumenge a la mateixa hora, davant del CNPN-Enginyers.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch