El femení del SELVNG torna amb victòria a la Sínia Batadet

Comparteix la notícia

Dissabte passat, el rugbi femení de la capital del Garraf va viure una jornada especial. I és que, per primera vegada en la seva història, rebia la visita d’un equip estranger: les occitanes de les Gazelles de Rives d’Orb. 

El partit s’inicià puntualment a les sis de la tarda, davant d’un nombrós públic entre el qual calia comptar la regidora d’Esports, Blanca Albà; i les regidores de la CUP i SOMVNG, Berta Belaskoain i Deborah Zimmerman, respectivament. El matx va ser entrentingut i, tot i que les joves entrenades per Damián Blanquero no van acabar de desenvolupar el seu joc, sí que van marcar el ritme del partit en les fases dinàmiques. Amb quatre assajos al primer temps, i un al segon, les locals van acabar imposant-se per 24 a 0 en el seu primer partit de caràcter internacional. A destacar l’excel•lent predisposició de les visitants, l’entrega de recordatoris i molt especialment un tercer temps que va ser més celebrat i gastronòmic del que ja va sent habitual en els partits organitzats pel SELVNG.

Aquest cap de setmana el calendari de competició resta en stand by ja que serà el segon cap de setmana d’octubre quan totes les categories del Club comencin les seves respectives competicions; del s14 al dos sèniors. Quinze dies per endavant, doncs, per preparar els primers compromisos.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch