El Parets s’endu el Rugbi Platja

Comparteix la notícia

El passat dissabte 1 de juny la Platja del Far va ser l’escenari de la quarta edició del Torneig de Rugbi Platja de Vilanova i la Geltrú. Organitzat pel SEL Vilanova, l’activitat va servir per obrir el rugbi a un nou públic aprofitant l’espai natural.

La Jornada es va desenvolupar enmig d’un molt bon ambient, consolidant l’experiència de les tres edicions anteriors. La jornada esportiva va començar a dos quarts d’onze del matí del matí, amb els partits que enfrontaren les categories d’Escola del SEL Vilanova i la Geltrú i els dos clubs convidats, el XV del Vallès i el Gòtics RC. Els minis, prebenjamins, benjamins i alevins van ser els protagonistes dels primers partits de rugbi platja del dia; el bon joc i la diversió van ser la tònica dominant d’uns encontres en què els jugadors dels tres clubs van disfrutar al màxim. Un cop finalitzats, i abans de compartir el tercer temps, un representant de cadascun dels Clubs i els capitans dels equips van rebre els recordatoris de la diada i el corresponent trofeu commemoratiu de la jornada, que foren lliurats per la segona tinent d’Alcaldia i regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, sra. Glòria Garcia, i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, sra. Blanca Albà.

Cap a la una del migdia, i sota un sol que es va convertir en un dels protagonistes de la jornada, va iniciar-se la competició sènior., en format quadrangular en categoria masculina i en format triangular en la femenina. La intensitat i el “bon rollo” entre els equips participants, juntament amb detalls tècnics molt vistosos, van permetre el públic assistent disfrutar unes hores d’una versió ràpida i àgil del rugbi, amb menys contacte i més combinacions. A la Final d’Or masculina, el Rugby Parets es va endur per tercer any consecutiu el màxim trofeu del Torneig, mentre el SEL Vilanova s’embutxaca la Final d’Argent; en categoria femenina, després d’una lliga a doble volta, van ser les barcelonines “Males Herbes” les que s’endugueren el Campionat, seguides en segona posició pel SEL Vilanova – Valls i les Espartanes de Granollers. La jornada va acabar amb el lliurament de trofeus i recordatori per als participants, i amb la celebració d’un tercer temps conjunt en què els jugadors van compartir anècdotes amb un ambient de germanor notable.

Fonts del club vilanoví han volgut destacar també la presència de nombrós públic i el suport rebut per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la col·laboració de Caixa Penedès, Can Batadet, Font Nova de Santes Creus i Xiringuito del Trillas: “Sense ells, aquesta activitat no hauria estat possible”, han indicat.

Per veure les fotos fetes per Carles Pons,

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch