El RC Parets s’endu el segon rugby platja

Comparteix la notícia

El passat dissabte 4 de juny la Platja del Far va ser l’escenari de la segona edició del Torneig de Rugby Platja de Vilanova i la Geltrú. Organitzat pel SEL Vilanova, l’activitat va servir per obrir el rugby a un nou públic aprofitant l’espai natural i la celebració del Dia de l’Esport. El Torneig es va desenvolupar enmig d’un molt bon ambient, consolidant l’experiència de l’any passat i duplicant els equips inscrits en categoria sènior masculí i femení: més de dos-cents cinquanta participants certifiquen la consolidació i creixement de l’event.
La jornada esportiva va començar sobre les onze del matí, amb els partits que enfrontaren les categories d’Escola del SEL Vilanova i la Geltrú i el club convidat, el RC Parets-Vilamajor, així com alguns jugadors del CEU. Els minis, prebenjamins, benjamins i alevins van ser els protagonistes dels primers partits de rugby platja del dia; el bon joc i la diversió van ser la tònica dominant d’uns partits en què els jugadors dels dos clubs van disfrutar al màxim. Un cop finalitzats, els jugadors dels dos clubs van rebre els obsequis i trofeus commemoratius de la jornada, i van compartir el tercer temps.

Als voltants del migdia, va iniciar-se la competició en categoria sènior. Agrupats en dos grups de quatre equips, els vuit conjunts inscrits van disputar una fase prèvia en què la intensitat va ser la tònica general. Després de la fase prèvia, es disputaren les semifinals per establir els els finalistes dels tres trofeus del Torneig: la Sípia d’Or, la de Plata, la de Bronze i la de Fusta. Seria el Rugby Parets qui acabaria enduent-se la Sípia d’Or en una disputada final enfront del TGV; el sènior del SEL, que lluitava pel trofeu de Plata, va haver de conformar-se amb la quarta posició després de perdre enfront del Sant Cugat en el partit decisiu. En categoria femenina, els quatre equips inscrits (CEU, Martorell, SEL i Banyoles) disputaren una lliga a doble volta, molt ajustada en tots els resultats dels partits, que s’acabà embutxacant el CEU barceloní. El femení del club vilanoví va disputar bon partits, amb excel·lent actitud, però una derrota per la mínima les va deixar en tercera posició.


La jornada va acabar amb el lliurament de trofeus i regals per als participants, i amb la celebració d’un tercer temps conjunt en què els jugadors van compartir anècdotes amb un ambient de germanor notable. Des de la Junta del Club s’ha volgut destacar que s’han acomplert “els objectius que ens havíem marcat per aquest primer torneig de rugby platja. La intenció era seguir amb l’experiència de l’any passat, augmentant els equips i creant un espai lúdic on tots els participants i el públic passessin una bona estona. En aquest sentit, estem més que satisfets. A nivell esportiu, també: tot i que els resultats no són el més important en una activitat com aquesta, tots els equips del club han fet un molt bon paper i quatre de les sis categories participants es van endur trofeus que acrediten el bon joc desenvolupat. Els més important, però, és que els clubs que van venir l’any passat han tornat, perquè aquest és un rugby platja diferent, on destaca la faceta més social i convivencial, i això a final de temporada agrada”.
Des del club destaquen també la presència de nombrós públic i el suport rebut per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la col·laboració del Xiringuito del Trillas, Aigua 13, Can Batadet i Caixa Penedès: “Sense ells, aquesta activitat no hauria estat possible”, han indicat.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch