El rugbi vilanoví, escalfant motors

Comparteix la notícia

El cap de setmana passat, diversos equips del SEL Vilanova i la Geltrú van avançar en la seva preparació de la temporada. Així, mentre els dos sèniors disputaven dos amistosos abans de l’inici de la fase regular, les categories infantil i cadet protagonitzaven un Clínic tècnic a Vilanova. 

L’inici de la temporada de competició, que tindrà lloc el primer cap de setmana d’octubre, ha posat en marxa definitivament els motors del Club de Rugbi de la capital de Garraf. Després d’algunes setmanes d’entrenaments intensos, els equips infantil i cadet van desenvolupar dissabte a la tarda al Camp Municipal de Vilanova un Clínic especial, centrat en aspectes tècnics i abandonant els factors més físics típics de la pretemporada. El sènior femení, per la seva banda, va disputar el primer amistós de la pretemporada enfront les barcelonines del CEU, aconseguint una treballada victòria per 5 a 24.

L’endemà diumenge, el sènior masculí va desplaçar-se a Reus per afrontar el seu únic compromís de pretemporada. Encara amb manca de rodatge, els vilanovins van començar per darrere en el marcador però mica en mica van anar trobant el seu joc en les fases dinàmiques, mantenint una notòria continuïtat en el mateix; l’aspecte a millorar, les fases estàtiques, serà especialment tractats en els quinze dies que resten abans del debut en competició enfront del Castelldefels el proper 3 d’octubre. La bona tònica general i les bones sensacions del XV vilanoví es resumí en el 19 a 24 favorable al final del temps reglamentari.

REUNIONS D’INICI DE TEMPORADA 
ESCOLA DE RUGBI 
DIMECRES, 23 DE SETEMBRE, A LES 18:15 HORES
S16 – INFANTIL 
DIVENDRES, 25 DE SETEMBRE, A LES 19:00 HORES
S18 – CADET 
DIVENDRES, 25 DE SETEMBRE, A LES 19:30 HORES

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch