El rugbi vilanoví manté l’activitat

Comparteix la notícia

L’aturada de competició permet avançar en la formació 

Tot i que aquest passat cap de setmana no hi havia partits ni competició previstos, més enllà de la represa dels partits suspesos a principis d’octubre, el SEL Vilanova va mantenir la seva activitat mitjançant la formació de tècnics i jugadors. Dissabte al matí, les jugadores i els jugadors dels dos sèniors del SEL Vilanova van participar d’un clínic, organitzat pels tècnics del Club, i amb la participació de l’exAll Black i actual director tècnic de la UE Santboiana Bruce Hemara. La intenció del clínic era treballar, de manera conjunta, en la millora de la tècnica en les fases en moviment, i més concretament en el “ruck”. Durant dues hores, els de blau cel van poder aprofitar els coneixements d’aquest taloner, que vestí la samarreta de la selecció nacional neozelandesa i de l’equip de Manawatu, i que en tot moment es va mostrar didàctic en les seves explicacions i exemples. No va ser aquesta l’única activitat formativa del cap de setmana, ja que el divendres els entrenadors de categories sub16 i sub18, Joan Bargalló i Daniel Porlan, i del sènior masculí Gonzalo Beltrán, van participar d’una sessió sobre moviment general del joc impartida per l’entrenador irlandès Richard Hedley.

El diumenge, els infantils i cadets van afrontar els partits pendents de la primera jornada de la fase prèvia; els primers enfront l’ARPN i els segons enfront el CNPN-Enginyers. Mentre que els cadets van embutxacar-se la victòria i el punts de bonus ofensiu, els infantils van patir un correctiu excessiu fruit de la superioritat física del rival, i de la limitació pròpia en efectius (només onze jugadors van poder ser alineats).

Aquest cap de setmana, torna l’activitat a la quasi pràctica totalitat de les categories del Club: l’Escola de Rugby es desplaçarà dissabte a Girona per participar de la jornada organitzada pel GEiEG mentre que els sèniors disputaran els seus partits diumenge 11. El masculí, al Camp de Rugby de Vilanova, a partir de les dotze enfront del Castelldefels; i el femení, a la mateixa hora a Terrassa, enfront les Carboneres.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch