El rugby platja del SEL, èxit rotund

Comparteix la notícia

Fotografies: Daniel Mesa

El passat dissabte 5 de juny la Platja del Far va ser l’escenari del primer Torneig de Rugby Platja de Vilanova i la Geltrú. Organitzat pel SEL Vilanova, l’activitat va servir per obrir el rugby a un nou públic aprofitant el bon temps d’aquesta època de l’any i la celebració del Dia de l’Esport. El Torneig es va desenvolupar enmig d’un molt bon ambient, i tots els clubs participants van destacar el “bon rotllo” i la “notable organització” de l’event.La jornada esportiva va començar sobre les onze del matí, amb els partits que enfrontaren les categories d’Escola del SEL Vilanova i la Geltrú i el club convidat, el RC Cornellà. Els minis, prebenjamins, benjamins i alevins van ser els protagonistes dels primers partits de rugby platja jugats a la nostra ciutat. El bon joc i la diversió van ser la tònica dominant d’uns partits en què els jugadors dels dos clubs van disfrutar al màxim; un cop finalitzats, els jugadors dels dos clubs van rebre trofeus commemoratius de la jornada, i van compartir el tercer temps.


Als voltants del migdia, va iniciar-se la competició en categoria sènior. Agrupats en dos grups de tres equips, els sis conjunts inscrits van disputar una fase prèvia en format triangular en què la intensitat va ser la tònica general. Després de la fase prèvia, es van establir els finalistes dels tres trofeus del Torneig: el Far de Bronze, el de Plata i el d’Or. Seria el RC Cornellà qui acabaria enduent-se el Far d’Or en una disputada final; els dos equips del SEL, per la seva banda, van acabar en tercera i quarta posició, essent l’equip anomenat SEL Geltrú el que guanyaria el Far de Plata. Un dels moments destacats de la jornada va ser el debut del sènior femení del SEL, que s’enfrontà en dos partits al RC Sitges. Les noies del Vilanova, que disputaven el seu primer partit oficial, van demostrar un molt bon nivell defensiu i una actitud i compromís notables, davant d’un rival més rodat i amb més banqueta. Tant la Clàudia, la Gemma, l’Helena Quesada i l’Helena Ortiz, la Daniela, la Natàlia, la Judith i l’Ester van demostrar tenir taules sobre la sorra, i una capacitat de combat encomiable.


La jornada va acabar amb el lliurament de trofeus i regals per als participants, i amb la celebració d’un tercer temps conjunt en què els jugadors van compartir anècdotes amb un ambient de germanor notable. Des de la Junta del Club s’ha volgut destacar que s’han acomplert “els objectius que ens havíem marcat per aquest primer torneig de rugby platja. La intenció era crear un espai d’esport, lúdic, on els participants i el públic passessin una bona estona. En aquest sentit, estem més que satisfets. A nivell esportiu, també: tot i que els resultats no són el més important en una activitat com aquesta, tots els equips del club han fet un molt bon paper, destacant el femení, que ha jugat a un molt bon nivell”. Des del club destaquen també la presència de nombrós públic, la participació de nois i noies que van voler provar a jugar (es va habilitar una zona habilitada per fer-ho) i el suport rebut per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i la col·laboració del Xiringuito del Trillas i Caixa Penedès.


Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch