El rugby torna a l’Annex

Comparteix la notícia

Després d’alguns mesos sense partits, dissabte passat l’Annex va ser l’escenari d’una intensa i llarga jornada de rugby. Després de l’entrenament de l’Escola, S14 i S16 van enfrontar-se al CR Tarragona. Dos partits amb resultats diferents però conclusions similars. 

Els alevins van tenir davant un rival més voluminós i dur, però això no va impedir que durant els primers deu minuts els joves entrenats per Joan Puig ataquessin la zona tarragonina, sense aconseguir moure la seva meitat del marcador. El volum dels jugadors liles va dificultar la defensa dels vilanovins, que van pecar de no concretar placatges i d’una certa desorganització defensiva que els tarragonins van aprofitar per sentenciar a la primera part. La reacció al segon temps va ser bona, però tardana.

Els s16 van trobar-se amb un panorama similar: una davantera rival pesada i uns tres quarts voluminoses i, en alguns, casos ràpids. A la primera part, però, els joves entrenats per Àlex Monedero van trobar el seu joc movent la pilota i creant dificultats en la defensa rival, aconseguint quatre assajos i trepitjant molta estona el terreny rival. El cansament, la retirada temporal de dos jugadors per la banda vilanovina, i la capacitat del rival de trobar els punts dèbils de la defensa local van ajustar el marcador, sense arribar a capgirar-lo.

Després dels dos partits, els S18 van realitzar un entrenament conjunt de cara a l’inici de la temporada.

+ fotografies s14, by Toni Bové, -> clicant aquí

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch