El rugby torna a Vilanova

Comparteix la notícia

El SEL VNG venç el CR Tarragona (29-10) 

Diumenge passat, el Camp de Rugby de les Pistes Polisportives va ser l’escenari de l’únic partit de pretemporada que l’equip sènior del SEL VNG disputava com a local abans de l’inici de la competició regular. Després del matx de la setmana anterior hi havia ganes entre els jugadors de trnar a saltar la gespa, i de defensar el propi camp amb millors resultats que els aconseguits vuit dies abans.

Tot i que el rival en principi havia de ser el Reus Deportiu, canvis de darrera hora van fer que fossin els tarragonins l’equip a batre. Aquest canvi, a més, afavoria la possibilitat de veure un partit disputat i igualat ja que, tan el SEL VNG com el CR Tarraona militen en la mateixa divisió, i els xocs previs havien estat en els darrers anys garantia d’emoció i joc. I e aquest sentit, el matx de diumenge no defraudà: sota una calor xafogosa i sobre d’un camp dur, ambdós equips van disputar amb intensitat el partit. Els tarragonins, més centrats a l’inici del matx, van aconseguir el primer assaig del partit als pocs minuts de joc; l’estira-i-arronsa entre els dos conjunts va fer que al descans el marcador reflectís un empat a 10 que dibuixava una segona part intensa.Als segons quaranta minuts, però, el conjunt local va mantenir millor el to físic i va ser capaç de jugar més estona en la meitat de camp dels tarragonins, aconseguint jugades de mèrit i aixecant fins a tres nous assajos en el marcador, de manera que aquest al final mostrava un 29 a 10 a favor del SEL VNG.

Un cop acabat el partit, el tercer temps va servir per afermar les relacions entre els dos clubs al voltant de dos bons arrossos, de peix i carn, cuinats expressament per membres del club vilanoví. Si bé la competició official no s’iniciarà fins el darer cap de setmana de setembre, les activitats del Club de Rugbi de la capital del Garraf continuen amb el mes de la iniciació a nivell d’Escola de Rugbi i categories en formació; durant tot el mes de setembre, tots aquells que vulguin coneixer de primera mà i practicar l’esport de l’ovalada tenen les portes obertes a les instal·lacions de les pistes polisportives.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch