El rugby vilanoví escalfa motors

El rugby vilanoví ha tornat a la gespa després de l’aturada estival. La pretemporada del sènior masculí, dissenyada per l’equip tècnic encapçalat per Isma Ripoll, va iniciar-se el passat dimarts 21 d’agost. El femení, per la seva banda, tornarà als entrenaments el proper dimarts 28 d’agost. 

Després de l’excel·lent temporada passada, que va permetre a l’equip pujar a Segona Catalana en el seu segon any de competició oficial, el sènior masculí del SEL Vilanova va tornar dimarts passat als entrenaments. Amb l’aturada estival, els jugadors vilanovins reprenen la feina amb el primer objectiu de recuperar to amb intenses sessions físiques. No serà la recuperació de la forma física l’ojectiu principal; i és que l’equip ja té programat un stage de pretemporada a Girona i quatre partits amistosos per al setembre, amb rivals com el Reus Deportiu, l’Amposta RC o l’equip valencià de la UER Montcada, que visitarà Vilanova i la Geltrú a mitjan de mes. 

Per la seva banda, el sènior femení reprendrà els entrenaments el proper dimarts 28 d’agost, a partir de les 20:30 hores, al camp de rugby de les pistes polisportives. I ho farà amb ganes i força: “després de dues temporades de rodatge, amb el compromís de les jugadores, el femení pot ser una de les cartes a destacar pel club en aquesta temporada que ara comença”, han indicat fons del club. La resta de categories del club ja tenen, així mateix, marcades les dates d’inici dels entrenaments: el dimecres 12 de setembre, les categories d’Escola; i el dijous 13 de setembre, les categories infantil i cadet.