El S14 perd el coliderat

Comparteix la notícia

Dissabte, l’activitat va començar a l’Annex de la mà dels més petits de l’Escola, que van actuar com a amfitrions d’una trobada especial amb els companys del RC Calafell, l’Anoia RC,  el RC Esparreguerra i el Poble Nou. El bon ambient es va traduir sobre el camp, on es van veure coses molt interessants, especialment en la categoria dels S10 on  la quantitat de canvis va permetre als jugadors trobar-se en nous llocs i noves responsabilitats de joc; els s12, per la seva banda, van poder disputar quatre partits que van acabar amb quatre victòries però on, més que el resultat, el més positiu va ser veure l’evolució en progressió de les noves incorporacions.

S14 i S16 es desplaçaven, respectivament, a Vic i Badalona per afrontar els seus compromisos amb els conjunts locals. Els S14 van disputar una bona primera part davant d’un Catalunya Central voluminós i en moltes fases de joc al límit del reglament; a la repressa, però, els joves vilanovins van veure’s superats per una gradual permissivitat que va fer que dels vint jugadors inscrits a l’acta, només catorze van acabar sobre el camp. La situació va quedar plenament reflectida en un marcador probablement excessiu, 71-17; cal remarcar, però, que la inexperiència no hauria d’impedir garantir la seguretat i la integritat dels jugadors en la pràctica esportiva. Pel seu cantó, el S16 van protagonitzar un partit força similar al de la setmana anterior a la Teixonera: amb més baixos que alts, amb no gaire continuïtat en el joc, cedint gran part de la iniciativa al contrari i infrautilitzant el joc de tres quarts. Amb tot, el resultat -29 a 24- permet l’equip sumar un punt de bonus defensiu, el segon, establir-se a la sisena posició de la classificació i matenir el goal average en positiu..

Finalment,  el S18 era l’únic dels conjunts en competició a disputar el partit com a local, a Vilanova, enfront dels barcelonins del BUC. El partit diferí molt de l’encontre de la fase prèvia i els de blau cel van saber  afrontar el matx tot i adversitats com la baixa d’un jugador minuts abans de començar. Amb quinze efectius, l’equip va començar trepitjant camp contrari, amb bona pressió defensiva; el rival, però, sabia aprofitar les seves ocasions per rendibilitzar al màxim el seu esforç, mentre que els locals noacaben de concretar. El 12 a 22 al descans presagiava una segona part interessant, com així va ser, on ambdós equips van treballar al màxim, però amb la mateixa tònica pel que fa al rimer temps en relació a la capacitat de concreció; al final, 19 a 39 i cinquena posició per als joves entrenats per Dídac Moragas i Damián Blanquero, que van demostrar una bona progressió respecte la fase prèvia i sobretot un fort caràcter que esperem sigui un bon fonament per al futur.

Mës fotografies del S18, per M. March, clicant sobre aquest enllaç

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch