El s18, a Zarautz

Comparteix la notícia

S10: JORNADA ESPECÍFICA A SITGES 
L’asolellada matinal va iniciar-se amb un partit davant del RC Hospitalet, en què els més petits del Club van saber desenvolupar una cobertura d’espais i van practicar una seriositat defensiva que ens van permetre imposar-nos 3 a 1. El segon matx, davant del RC Badalona, va ser ben diferent en mancar solidesa en les fases estàtiques i sovintejar petits errors, acabant amb un empat a dos. El tercer, de nou davant l’Hospi, va destacar pel bon joc a la mà i la victòria ajustada per 3 a 2. Davant de nou del RC Badalona, el quart partit seria lúnic que es podria comptar com a derrota (1-4). El darrer , davant la UE Santboiana, va servir per segellar un bon matí de bon rugbi amb un SELVNG imposant un ritme endimoniat en la vessant defensiva com en l’ofensiva, i recuperant la generositat en el joc a la mà i la creació de superioritat a l’espai. D’aquesta manera, vam tancar la trobada amb un contundent 6 a 1 contra el combinat santboià.

S18: VIATGE DE FINAL DE TEMPORADA 
El cadet del club va desplaçar-se aquest passat cap de setmana a Zarautz (Gipuskoa), per participar del torneig organitzat per la FER i el Club local amb el combinat del Terranova. A nivell esportiu, l’equip va quedar enquadrat dins d’un gruo potent, amb el Jen i el València; en el partits que es disutaren dissabte al matí, el fet de comptar amb setze jugadors, quatre d’ells s16 de segon any, i mesurar forces amb equips molts forts físicamenti molt voluminosos, va passar factura i es va perdre, respectivament, per 52 a 0 i 53 a 0. Tot i els resultats, els jugadors no abaixaren en cap moment el braços i van tenir moments de bon joc, però les errades eren aprofitades a la perfecció pels rivals.

La tarda va servir per conèixer l’entorn de la Casa Rural Begoña, que va ser la base d’operacions, així com també la població de Zarautz.

L’endemà, ens esperava el Castelldefels en un partit intens i de tu a tu, on el TerraNova va avançar-se a mb una bona marca, però on el s del Baix Llobregat van anar recuperant-se mica en mica i capgirant el marcador fins el 8 a 34 final. L’experiència d’aquest cap de setmana ha estat molt positiva per als dos Clubcs, el SELVNG i el RC Tarragona, i per l’equip conjunt dels cadets, amb l’aportació dels S16 que s’han amotllat perfectament al conjunt. Ua bona manera de treballar conjuntament els dos Clubs, i una cirereta després d’una bona temporada.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch