El SEL a Manresa: Memorial Jordi Pintado

L’equip sènior del SEL Vilanova va rebre la invitació per disputar, el passat dissabte 7 de juny, un partit amistós al Complex Esportiu del Congost (Manresa). Va ser amb motiu del Memorial Jordi Pintado, que cada any organitzen un grup de jugadors de la zona reunits expressament sota el nom XV del Senglar. Va ser una veritable festa del rugby, que va començar amb un minut de silenci i un sentit homenatge dels dos clubs a la família d’en Jordi.

En un camp improvisat i que habitualment es dedica a la pràctica del futbol, es va viure un partit amb un clar dominador: l’equip local. Amb jugadors molt més experimentats i d’una potència física superior a la de l’equip vilanoví, els Senglars van dominar clarament en les fases dinàmiques i les estàtiques, i el marcador al final va ser una veritable anècdota ja que en cap moment es va intentar seriosament transformar els assajos.

La davantera vilanovina, que fins ara s’havia mostrat com l’apartat més fort de l’equip, es va veure desbordada pel major pes i la millor organització de joc dels seus rivals. La resta era simple: la línia local feia circular l’ovalada amb velocitat, amb suports ràpids fruit d’una millor ocupació del terreny.

El partit va ser una nova experiència per als jugadors vilanovins, que van topar-se amb un equip extremadament fort i ordenat; cosa que, sense cap mena de dubte, començaran a intentar imitar.


Crònica feta per Raúl Martinez Delgado
Podeu veure algunes fotografies més
clicant sobre aquest enllaç