El SEL, a Primera Catalana

Comparteix la notícia

Jornada històrica la viscuda dissabte passat al Camp de Rugby de Vilanova: el club de la ciutat aconseguia, en la seva primera temporada a Segona Catalana, embutxacar-se el Campionat i aconseguir l’ascens directe a Primera Catalana. 

Després d’una excel·lent temporada en què els de blau cel van confirmar-se com l’equip revelació de la categoría, els d’Isma Ripoll tenien el passat dissabte una de les cites més importants de la història del Club: el partit enfront del RC Alella, en cas de victòria bonificada, significava aconseguir el primer campionat de la història del SEL Vilanova en categoria sènior, així com l’ascens directe. Amb més de dos-cents espectadors al camp, i la presència del regidor i Director del Consell Català de l’Esport, sr. Gerard Figueras, el partit no va començar gairebé per als interessos vilanovins: als cinc minuts, l’Alella aconseguia avançar-se en el marcador gràcies a un assaig. Va ser la prova evident que els del Maresme venien a la capital del garraf a posar les coses difícils; la marca, però, va servir perquè els vilanovins es centressin i . A la següent jugada, Nicolás Daviron aconseguia empatar el partit, i el conjunt local va començar a imposar el seu ritme, gràcies al qual va anar desgranant assajos. El quart, aconseguit per Joan Manuel Casals als vint-i-cinc minuts de joc, donava el bonus ofensiu (22-5); els de blau cel, però, no s’aturaren i, tot i una segona marca de càstig per part dels visitants, al descans el marcador reflectia un clar 37 a 12 a favor del SEL.

A la represa, l’Alella va continuar lluitant, contribuint a un bon partit i fent que la festa fos completa: els canvis introduïts pel SEL van servir per rodar jugadors i mantenir la frescor sobre la gespa, mentre a la graderia es desbordaven les emocions. Amb el xiulet final, i un marcador que mostrava un 59 a 19 a favor dels vilanovins, la festa fou completa: el tradicional tercer temps dels jugadors es va convertir en una festa animada de tot el club que celebrava, d’aquesta manera, la continuïtat i bona feina d’uns jugadors i cos tècnic que dissabte passat van tenir la seva merescuda recompensa. I és que aconseguir dos ascensos en tres temporades de competició oficial bé s’ho valia. Des de la Junta Directiva van voler destacar el caràcter històric del moment: “Som un club jove, però també som un club que està demostrant que la feina ben feta té la seva recompensa. L’esforç dels jugadors ha estat impressionant durant tota la temporada, i un premi com aquest, guanyat a pols lluitant fins a la darrera jornada, es disfruta molt, tant a nivell personal com col·lectiu. Tot el club està orgullós, molt orgullós, del que s’ha aconseguit avui i del que anem aconseguint dia a dia”. Les celebracions per l’ascens es van allargar fins ben entrada la matinada.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch