El SEL, a un pas de Primera Catalana

Òptims resultats de l’Escola a la Teixonera 

El sènior masculí de SEL confirmà diumenge passat la seva candidatura a l’ascens a Primera catalana en imposar-se en el penúltim partit de lliga al RC Badalona per 55 a 7; el dia abans, l’Escola del Club protagonitzava una notable actuació a la Teixonera, aconseguint uns òptims resultats. 

Dissabte al matí, les categories d’Escola del Club de Rugbi de la capital del Garraf van desplaçar-se a Barcelona, concretament al camp de la Teixonera, per afrontar la penúltima jornada d’Escoles juntament amb el FC Barcelona i el Químic ER. Els diferents equips vilanovins van demostrar sobre el terreny de joc de la Teixonera la seva progressió en joc, especialment en categoria prebenjamí (sub10) i aleví (sub14): mentre els primers van aconseguir dues victòries en els seus dos compromisos, els segons van imposar-se al Químic ER i, gràcies a una gran defensa, van demostrar enfront del FC Barcelona la seva progressió tècnica durant aquesta temporada. Per la seva banda, minis (sub8) i benjamins (sub12) van mostrar una excel·lent actitud en el seus compromisos. Els cadets van imposar-se per 26 a 7 a l’Hospitalet, afermant la segona posició al Campionat d’Argent de la categoria i deixant per la darrera jornada, en un interessant del amb el líder, la resolució de la Lliga.

Diumenge, el sènior msaculí del Club disputava el penúltim partit de la lliga regular, enfront del RC Santa Coloma, amb la clara voluntat de mantenir el liderat i les possibilitats d’ascens de categoria. Durant els primers minuts, els de blau cel no van acabar de trobar el seu lloc al camp, i el RC Santa Coloma va saber jugar les seves cartes, imposant un joc travat del qual els locals no van saber-ne desempallegar fins al quart d’hora de joc en aconseguir el primer assaig. A partir d’aquest moment, i tot i que els jugadors d’Isma Ripoll no van acabar de trobar del tot la seva fluïdesa habitual, sí que les combinacions i la continuïtat en l’atac van millor; així, al descans els vilanovins ja menaven el marcador per 29 a 0, havent aconseguit el punt de bonus ofensiu. A la represa, els de blau cel van continuar amb la tònica de domini de joc, jugant durant gairebé tot el segon temps en la meitat de camp del Santa Coloma, i arribant a aconseguir fins a 55 punts.

Aquest dissabte 13 d’abril, els de Vilanova tindran l’oportunitat de certificar definitivament la seva excel·lent temporada: en cas d’aconseguir la victòria bonificada en el darrer partit de lliga, els vilanovins aconseguiran el Campionat de Segona Catalana i l’ascens automàtic a Primera. El matx serà al camp de rugbi de les Pistes Polisportives, a partir de les cinc de la tarda, enfront el RC Alella.

Més fotografies del partit del sènior,
clicant SOBRE AQUEST ENLLAÇ (Facebook)