El SEL cau derrotat a Granollers

Comparteix la notícia

Dissabte passat, el sènior masculí del club de rugbi de la capital del Garraf es desplaçava a Granollers per enfrontar-se a un dels equips durs de la competició, el Rugbi Parets. Els vilanovins encaraven el viatge amb vuit baixes de jugadors titulars a la convocatòria, cosa que a priori feia encara més difícil l’enfrontament. L’equip local va saltar a la gespa agressiu, imposant el seu estil de joc, al qual els vilanovins van respondre amb ordre, i mirant en tot moment d’evitar errors produïts en partits anteriors; els de blau cel, però, van patir els efectes del joc contundent del Parets, que va saber llegir perfectament el partit i va imposar la seva veterania i força. Els vilanovins, per contra, van disputar un bon encontre però sense aquell punt d’agressivitat necessari per tal de poder superar en el tu a tu als locals, que van saber encarar i dominar la situació. Fos per les baixes, el fred o per la superior intensitat del Parets, que per estar al pom de dalt de la classificació necessitava els punts de la victòria, els vilanovins van acabar encaixat un 44 a 18 que els impedia sumar cap punt. Els propers quinze dies, sense competició, serviran als vilanovins per recuperar lesionats i l’estat d’anim de cara al final de la primera volta d’una competició en què ocupen la tercera posició de la classificació.

 Aquest no va ser l’únic partit disputat pels jugadors del club el passat cap de setmana. En categoria cadet, els vilanovins s’enfrontaren al CEU, aconseguint una nova victòria, aquest cop per 20 a 7, i encarant d’aquesta manera amb un bon resultat la participació a la Lliga d’Argent de la categoria.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch