El SEL celebra el Dia del Club

Comparteix la notícia

Prop de dues-centes persones van gaudir el passat diumenge 20 de maig del Dia del Club celebrat pel SEL Vilanova i la Geltrú. El club de rugby de la capital del Garraf oferí als jugadors, familiars i seguidors una jornada on gaudir de l’esport de l’ovalada i els seus valors en un ambient lúdic i distès, marc ideal per a la celebració del cinquè aniversari del Club.
D’aquesta manera, des de les onze del migdia al Camp de Rugby les pistes polisportives es van anar succeïnt diverses activitats. Des de la gimcana adreçada als més petits, en què també participaren entrenadors i jugadors del sènior, fins als clàssics partits en què, sobretot pares i amics, van voler demostrar les seves habilitats amb la pilota ovalada. Abans de la celebració del dinar de germanor, la directiva del Club va procedir al lliurament de recordatoris d’aquesta temporada. Els jugadors de l’Escola van rebre una medalla commemorativa, i es destacà especialment el paper de diversos jugadors, que van rebre una menció especial per la seva actitud tan dins com fora del camp. A banda, s’aprofità per celebrar l’ascens del sènior masculí a Segona Catalana, així com també el Campionat aconseguit pels infantils que, a més, aquest proper diumenge 27 de maig disputaran la final d’argent de la Copa Catalana enfront del Sant Cugat a La Guinardera.
L’àpat i una llarga sobretaula van donar per acabada una intensa jornada que va servir per intercanviar experiències i anècdotes, i per fer club. No serà aquesta la darrera activitat del SEL. I és que el proper 2 de juny, en el marc de la Festa de l’Esport i per tercer any consecutiu, el Club organitza en col·laboració amb l’Ajuntament una nova edició del Rugby Platja a la Platja del Far. Un moment ideal per acostar-se a conèixer aquest esport en un marc incomparable i en un context lúdic i festiu, i pel qual enguany s’ha editat un video promocional que es pot trobar a la xarxa (http://vimeo.com/42474307).
Fotografies del Dia del Club,

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch