El SEL celebra el Dia del Club

Comparteix la notícia

Més de cent cinquanta persones van gaudir el passat dissabte 28 de maig del Dia del Club celebrat pel SEL Vilanova i la Geltrú. El club de la capital del Garraf oferí als jugadors, familiars i seguidors una jornada on gaudir del rugby i els seus valors en un ambient lúdic i distès, marc ideal per a la celebració del quart aniversari del SEL Vilanova.


D’aquesta manera, des de les deu del matí al Camp de Rugby les pistes polisportives es van anar succeïnt diverses activitats: des de la gimcana matinal adreçada al més petits, fins a un partit de bèisbol-rugby entre les diferents categories. De totes les activitats, però, val la pena destacar els diferents partits en què, sobretot pares i amics, van voler demostrar les seves habilitats amb la pilota ovalada. Abans de la celebració del dinar de germanor, la directiva del Club va procedir al lliurament de recordatoris corresponents a la temporada. Mentre els jugadors de l’Escola de Rugby rebien una medalla commemorativa, enguany, com a novetat, s’ha institucionalitzat el lliurament dels premis com a reconeixement al compromís, la solidaritat i el fair-play, valors essencials en el nostre esport i que van ser lliurats a:Reconeixement al Compromís
Ferran Puig, Bernat Ortiz, Andreu Rodríguez i Clàudia López

Reconeixement a la Solidaritat
Montserrat Mercador, Paul Neamtiu, Joan Puig i Dídac Moragas

Reconeixement al fair-play
Aitor Ilie, Nagore Bailón, Moisés Guerrero i Jaume Pujante


Capítol a part va ser el premi Personalitat SEL de l’Any, que fou lliurant conjuntament pel president del club i el director tècnic a Domingo Estévez</>, amic del club i treballador incansable des de la consergeria de cap de setmana de les pistes polisportives. Amb el lliurament, la Junta Directiva volia homenatjar públicament “la tasca feta per en Domingo durant aquests anys, ajudant-nos i guiant-nos molt especialment en els nostres inicis; sense gent com ell, que encarna perfectament la idea d’esport que tenim, no seria possible un projecte com el nostre”.L’àpat i la sobretaula van donar per acabada una intensa jornada que va servir per intercanviar experiències i anècdotes, i per fer club. No serà aquesta la darrera activitat del SEL. Aquest cap de setmana, el Club encararà la celebració del seu segon torneig de rugby platja, que tindrà lloc a la platja del Far el matí del dissabte 4 de juny.


Les fotografies de la jornada, per En Carles Pons,

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch