El SEL celebra el Dia del Club

Prop de dues-centes persones van gaudir el passat dissabte 25 de maig del Dia del Club celebrat pel SEL Vilanova i la Geltrú. El club de rugbi de la capital del Garraf oferí als jugadors, familiars i seguidors una jornada on gaudir de l’esport de l’ovalada i els seus valors en un ambient lúdic i distès, marc ideal per a la celebració del sisè aniversari del Club.

D’aquesta manera, des de les deu del matí se succeïren diverses activitats al camp de Rugbi de la Sínia Batadet (pistes polisportives). Des de la gimcana adreçada als més petits, en què també participaren entrenadors i jugadors del sènior, fins als clàssics partits en què, sobretot pares i amics, van voler demostrar les seves habilitats amb la pilota ovalada. Abans de la celebració del dinar de germanor, la directiva del Club va procedir al lliurament de recordatoris d’aquesta temporada. Els jugadors de l’Escola van rebre una medalla commemorativa, i es destacà especialment el paper de diversos jugadors, que van rebre una menció especial per la seva actitud tan dins com fora del camp (premis a la solidaritat, al fair-play i al compromís). El premi Personalitat SEL VNG de l’Any va recaure en Antonio Mestres per la seva modèstia, humilitat, i incansable suport al Club, com a seguidor i com a delegat de camp.

A banda, també es va fer un reconeixement especial a Isaac Richmond, com a responsable de promoció escolar, i a les jugadores i els jugadors que l’han ajudat a acostar el rugbi a les escoles de la ciutat. I és que, amb més 120 hores de sessions impartides a diversos centres de primària i de secundària de la ciutat, implicant un total acumulat de prop de 1.500 infants, la tasca impulsada des del Club comença a recollir els seus fruits i el rugbi està deixant de ser aquell esport desconegut per ser una alternativa esportiva més de la ciutat. L’àpat i una llarga sobretaula van donar per acabada una intensa jornada que va servir per intercanviar experiències i anècdotes, i per fer club.

No serà aquesta la darrera activitat del SEL. I és que el proper dissabte 1 de juny, en el marc de la Festa de l’Esport i per quart any consecutiu, el Club organitza en col·laboració amb l’Ajuntament una nova edició del Rugbi Platja a la Platja del Far. Un moment ideal per acostar-se a conèixer aquest esport en un marc incomparable i en un context lúdic i festiu.

Podeu veure les fotografies que de la celebració va
fer En Carles Pons, CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ