El SEL lluitarà per l’ascens

Comparteix la notícia

El club de la capital del Garraf està d’enhorabona. El SEL Vilanova va assegurar-se dissabte passat a Martorell la segona posició de la classificació i la possibilitat de promocionar per l’ascens de categoria. El SEL es desplaçava a Martorell amb la necessitat d’aconseguir un punt per tal de garantir la promoció, i va tornar amb dos.

En un partit de gran intensitat. jugat de tu a tu entre els dos equips i molt igualat, els vilanovins van aconseguir l’objectiu. No era d’estranyar la intensitat: mesuraven forces els dos primers classificats de la lliga regular, separats per només dos punts. Per si no fos suficient, els locals es jugaven el campionat i els vilanovins la promoció. La intensitat va fer que els vilanovins juguessin moltes fases del partit més amb el cor que no pas amb el cap, no acabant de desenvolupar la velocitat i el dinamisme que els ha caracteritzat en molts partits del campionat; al descans, el marcador reflectia un 20 a 10 a favor dels locals, que feien valer en alguns moments la seva veterania. A la represa, els vilanovins, esperonats per una nombrosa parròquia de seguidors a les grades, van mantenir la intensitat i van jugar força estona en la zona de 22 local, aconseguint desenvolupar un joc més continuat, però no exempt d’errors individuals que els van impedir aconseguir més punts. Els segons quaranta minuts van superar, si això era possible, els primers en intensitat: en el marcador parcial, els vilanovins van aconseguir tres assajos més, per dos els del Baix Llobregat. Al final, el 32 a 27 del marcador deixava clara la igualtat que es va viure sobre la gespa. Per al tècnic dels de la capital del Garraf, Isma Ripoll, el xoc va ser d’alt voltatge: “Sabíem que seria dur, que seria igualat, i al final ens ha pogut més el cor que el cap: en determinats moments no hem sabut aprofitar ocasions clares que se’ns han escapat. Fins a tres vegades hem arribat a la zona de marca, i hem hagut de recular per errors individuals. Ara, però, toca pensar en la promoció. Esperem aquests dos partits amb il·lusió i ganes”.

Després del partit entre els dos sènior masculins, els sèniors femenins del Martorell i el Vilanova disputaren un amistós en la modalitat de Seven. Les vilanovines van jugar amb una notable actitud, i demostrant una clara progressió respecte el joc desenvolupat en el seu darrer matx enfront de les noies del RC Manresa, però les locals van fer prevaler la seva major banqueta i van acabar imposant-se a les de blau cel. D’altra banda, el jugador infantil del club Guillermo Mesa va tornar del campionat territorial de seleccions que va disputar a Vilajoiosa (València) amb la selecció catalana; el vilanoví va disputar com a titular els tres partits, en la posició de pilar, i va sorprendre molt positivament públic i tècnics pel seu dinamisme en el joc. La selecció catalana va acabar la competició en cinquena posició.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch