El SEL repeteix doble victòria

Comparteix la notícia

Aquest diumenge, l’activitat del Club de Rugbi de la capital del Garraf va continuar amb la tònica del cap de setmana passat; i és que, tant el sènior masculí com el femení, tornaren a Vilanova amb la victòria sota el braç. 

Els primers a jugar eren els nois, que es desplaçaven a Reus per medir-se amb l’equip vermell-i-negre de la capital del Baix Camp. Sota un dia grisós i amb uns núvols que amenaçaren pluja durant tot el matí, el partit entre els dos equips fou disputat fins a l’extrem. Amb els de blau cel comandant el marcador en quasi tot moment, els estira-i-arronses i un joc amb poca continuïtat no restaren emoció a un partit que, al descans reflectia un empat a cinc en el marcador. A la represa, la intensitat va augmentar, i també els punts: amb els vilanovins avançant-se i els reusencs a remolc, l’emoció es va mantenir fins arribar als minuts finals amb un 22 a 20 favorable als locals. Un cop de càstig encertat per l’obertura dels del Garraf, Isaac Richmond, va permetre el SEL sumar una nova victòria, la cinquena, que van poder dedicar al jugador Carlos Sabuco, que va haver de ser retirat de la gespa per una greu lesió al turmell.

El femení, per la seva banda, s’enfrontava a Valls al XV de Montserrat. Després de la folgada victòria de la setmana passada a Terrassa, les noies del club van tornar a demostrar la seva progressió i la seva vàlua davant d’un XV de Montserrat valent i atrevit. Les vilanovines, però, no s’arronsaren i s’endugueren la victòria per un 34 a 21 treballat, aconseguint d’aquesta manera la seva segona victòria consecutiva i el passi a la fase final del campionat de Catalunya. Per la seva banda, els infantils disputaren a Vilanova, dissabte, el primer partit de la segona volta, enfront del CEU: els joves de blau cel van pagar els errors comesos a la primera part de l’encontre. El seu segon temps, però, va ser una demostració de força i orgull, empatant en el marcador parcial i demostrant, tot i la derrota per 19 a 41, que amb una bona actitud són un conjunt amb molt de terreny per endavant.

L’activitat del Club, aquest proper cap de setmana tindrà una doble vessant: d’una banda, dissabte l’Escola actuarà com a amfitriona de la quarta trobada d’Escoles de Rugbi, rebent el GEiEG gironí i el FC Barcelona mentre que els infantils es desplaçaran a Sitges per afrontar el segon partit de la segona fase del campionat. Per la seva banda, el sènior masculí disputarà diumenge el seu setè partit de lliga enfront el RC Martorell; serà a partir de les 12 hores, al Camp de Rugbi de la ciutat.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch