El SEL s’imposa àmpliament als Taus d’Amposta

Comparteix la notícia

RETORN DELS VETS A LA GESPA

Després de la forçosa aturada per les festes nadalenques, el rugbi va tornar a la capital del Garraf de la mà del SEL VNG. En dues vessants igualment importants pel club de la capital: la competitiva i la social; i és que, a banda del partit de lliga del sènior masculí, l’equip de veterans tenia programat el seu primer amistós de la temporada.

Diumenge al migdia, el homes de MJ Murray-Chapman rebien els Taus d’Amposta. L’equip arlequinat va quallar una excel·lent primera volta, gràcies a la qual s’ha enquadrat a Primera Catalana, competició on els vilanovins van quedar després de la primera volta dissenyada per la Federació Catalana. El partit es preveia interessant, i així fou. Els de blau cel, que no han aturat la seva activitat d’entrenaments durant les festes, van saltar al camp concentrats i coratjosos; amb molt pocs errors a la mà, força precisió en les passades, bones combinacions i una notable cobertura a nivell de possessió, els vilanovins van imposar el seu ritme tot i uns primers minuts inicials de tempteig. Quan al quart d’hora els de blau cel van aconseguir el primer assaig del partit, el joc dels locals es desinhibí i la defensa visitant va començar a patir de valent; al descans, quatre assajos amb les respectives transformacions pujaven un 28 a 0 a favor dels vilanovins, que d’aquesta manera ja havien aconseguit el bonus ofensiu. Després del descans, la tònica del joc vilanoví es va mantenir, i els locals aconseguiren quatre assajos més per acabar deixant el marcador en 50 a 0. Una bona manera de començar l’any per al combinat vilanoví, que la setmana vinent es desplaçarà a Tarragona per disputar la segona jornada de lliga enfront del conjunt local, al qual no han aconseguitbatre en terres tarragonines.

Dissabte, però, va ser un dia especial per al club. I és que els veterans, després de la participació en la trobada de maig de 2014 a sant Cugat i d’unes setmanes d’entrenament, han tornat a la gespa. El col·lectiu, integrat per jugadors majors de trenta-cinc anys, molts d’ells pares de jugadors de l’Escola, van disputar enfront del conjunt barceloní King’s Pebrots un partit amistós a la Feixa Llarga (l’Hospitalet de Llobregat). Lluny de les derivades de la competició, la secció de veterans del Club prima l’aspecte més social i de suport al desenvolupament del club, l’esport i els seus valors; en aquest sentit, l’experiència va ser més que positiva i tots els participants van mostrar la seva voluntat de continuar el camí iniciat. Fonts del Club han volgut destacar especialment la dedicació de molts dels participants. “la voluntat, el compromís, d’aquests jugadors és innegable. I, tot i la dificultat del calendari general del Club, ser capaços de trobar una data per una experiència així és molt positiu per tot allò que significa d’afermament del sel VNG i dels valors del rugbi a la nostra ciutat”.

L’activitat per aquest proper cap de setmana és intensa per al Club. A banda del desplaçament a Tarragona del sènior masculí, el femení enfila el camí de la Foixarda diumenge per enfrontar-se al BUC, mentre que dissabte l’infantil mesurarà forces amb els Spartans de Granolloers i el cadet, enfront el Químic ER, a Reus. Dissabte al matí, al camp de rugbi de la Sínia Batadet, l’Escola de Rugbi actuarà com a amfitriona de la jornada d’Escoles, tot rebent el BUC i el FC Barcelona: una matinal més que interessant.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch