El SEL Vilanova s’imposa al RC Martorell

Comparteix la notícia

El SEL Vilanova va imposar-se diumenge passat per la mínima al Rugby Club Martorell. En el partit, que era la presentació oficial de l’equip davant de la seva afició, els de la capital del Garraf van endur-se la victòria per 18 a 17 en un partit molt físic. Aquesta, però, no va ser l’única notícia positiva de la setmana: el club ha arribat a un acord amb el CEU de Barcelona per tal que les seves deu jugadores del sènior femení s’integrin en el combinat barceloní i competeixin en lliga.

El tercer partit de lliga del SEL Vilanova i la Geltrú va servir al club per fer la presentació oficial de l’equip a l’afició, patrocinadors, institucions i supporters. Davant d’un rival que fins aquells moments ocupava la segona posició a la classificació, els de blau cel van sortir amb la intenció de marcar el ritme del partit. I així ho van fer en els primers minuts, passant per davant del marcador gràcies a un cop de càstig transformat per Pau Mestres; els del Baix Llobregat, però, van fer valer la seva capacitat de combinació de la línia de tres quarts, i al descans anaven per davant en el marcador per 10 a 12. A la represa, però, els vilanovins van entrar de ple en el partit, i van disputar a fons els darrers vint minuts del partit, capgirant el marcador i aconseguint posar-se de nou per davant en el marcador a manca de tres minuts gràcies a un assaig Daniel Porlan que desbordà per la banda la defensa del Martorell (18-17).

La victòria del sènior masculí, però, no ha estat l’única bona notícia per al rugby vilanoví aquesta passada setmana. Gràcies a l’acord entre el club i el CEU de Barcelona, les deu jugadores del sènior femení s’integraran en el combinat barceloní i participaran en competició oficial. Fonts de la Junta Directiva han destacat la importància de l’acord aconseguit entre els dos clubs: “d’aquesta manera, garantim una continuïtat de les nostres jugadores. Vàrem parlar amb el CEU, equip de Barcelona amb qui tenim bones relacions, i el resultat de les converses és la constitució d’aquest combinat, que participa a la lliga territorial de rugby femení de Catalunya. És un acord favorable a les dues parts, i val a dir que des del CEU han destacat el nivell i el compromís de les nostres jugadores”.

A nivell d’Escola, el cap de setmana no va ser del tot favorable als interessos dels vilanovins. L’Escola disputà la segona jornada d’Escoles a casa, enfront del RC Sitges, i els resultats no acompanyaren l’entusiasme dels jugadors. “La trobada de dissabte ha servit per fer-nos veure que cal continuar treballant dur, que cal continuar entrenant. Els primers en veure-ho han estat precisament els jugadors, i això és bo: vol dir que són els primers interessats en progressar”. Els infantils, per la seva banda, integrats en el combinat amb el Castelldefels, van caure en el seu darrer compromís de fase prèvia, i formaran part de la Segona Catalana de la seva categoria.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch