El SEL VNG cau enfront Enginyers

Comparteix la notícia

Els infantils aconsegueixen la segona victòria de la temporada 

Tot i l’evident millora de joc respecte el partit de la setmana passada a la Taixonera, el SEL VNG no va poder aconseguir un resultat positiu de la visita d’Enginyers al camp de la Sínia Batadet. El s16 del club, per la seva banda, aconseguia una merescuda i treballada victòria enfront del GEiEG. 

El cap de setmana rugbístic començava el migdia de dissabte, al camp vilanoví, escenari del quart partit de la lliga s16 entre el club de la capital del Garraf i el GEiEG. Els primers vint minuts del matx foren certament vibrants, amb intercanvi de possessions i lluita constant entre les dues davanteres; l’emoció estava garantida i els joves de blau cel contrastaven amb actitud la major fortalesa física de la davantera gironina. Els cadells dirigits per Pau Marc Mestres aconseguiren el primer assaig, i un cop feta la primera passa en el marcador, els vilanovins continuaren sempre per davant; al descans, el marcador reflectia un 17 a 12 favorable als vilanovins. A la represa, es va mantenir la tònica d’un partit molt disputat, on el duel de davanteres va caure de la banda vilanovina i en el qual, finalment, els de blau cel aconseguiren la victòria per 32 a 17 embutxacant-se així un punt de bonus ofensiu.

L’endemà diumenge, el sènior rebia en el mateix escenari, el CNPN-Enginyers de Barcelona. Després de l’amarga derrota de la setmana passada a Barcelona, calia treure’s el regust de la boca a casa, enfront d’un rival que es presumia dur i àgil a les mans. En una primera part molt ben treballada per la davantera local, els homes dirigits per Michale J Murray-Chapman van trepitjar durant força estona la meitat de camp visitant, endinsant-se en la zona de 22 aliena, però sense ser capaços d’arrencar cap punt; l’Enginyers, per la seva banda, va aprofitar algunes errades de posicionament defensiu i sobretot la velocitat dels seus tres quarts per aconseguir tres assajos que deixaven el marcador 0 a 17 al descans. A la represa, es va mantenir en gran part la tònica de a primera part, amb un SEL voluntariós en davantera però amb forats defensius que el rival llegia a la perfecció; dos assajos locals, ben treballats i aconseguits, van deixar el marcador en un 10 a 39 final. Si bé la derrota no pot satisfer les aspiracions dels jugadors i públic vilanovins, sí que va ser evident una millora respecte el partit enfront del FC Barcelona i en aquest sentit cal seguir treballant.

El proper cap de setmana, totes les categories del Club tenen activitat. L’Escola de Rugbi actuarà com a amfitriona de la tercera jornada d’Escoles, mentre que els s16 es desplaçaran a Castelldefels, els s18 a Reus i el sènior masculí a Lleida.

Podeu veure més fotografies dels infantils,
de’en César Mohedano, CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch