El SEL VNG celebra el Dia del Club

Comparteix la notícia

Participació dels s8 al Memorial Baldiri Aleu i derrota de l’infantil a la Foixarda 

Més de cent cinquanta persones persones van gaudir el passat diumenge 24 de maig del Dia del Club celebrat pel SEL Vilanova i la Geltrú. El club de rugbi de la capital del Garraf oferí als jugadors, familiars i seguidors una jornada on fruir de l’esport de l’ovalada i els seus valors en un ambient lúdic i distès, marc ideal per a la celebració de l’aniversari del Club. No fou aquesta l’única activitat, ja que la categoria més petita del Club, els sub8 (minis) participaren del Memorial Baldiri Aleu mentre que els infantils s’enfrontaren al BUC, dilluns, a la Foixarda.

Diumenge, des de dos quarts d’onze del matí, se succeiren les diverses activitats previstes al camp de rugbide la Sínia Batadet: des de la gimcana adreçada als més petits, en què també participaren entrenadors, fins als clàssics partits en què, sobretot pares i amics, van voler demostrar les seves habilitats amb la pilota ovalada. Abans de la celebració del dinar de germanor, la directiva del Club va procedir al lliurament derecordatoris d’aquesta temporada. Els jugadors de l’Escola van rebre la tradicional medalla commemorativa, i es destacà especialment el paper de diversos jugadors, que van rebre una menció especial per la seva actitud tan dins com fora del camp. Especial fou el lliurament de Premi Personalitat de l’Any, que es lliurà al jugador del sènior masculí i responsable de la promoció escolar, Isaac Richmond, que enguany penjava les botes. L’àpat i una llarga sobretaula van donar per acabada una intensa jornada que va servir per intercanviar experiències i anècdotes, fer club i començar a perfilar la propera temporada.

No foren aquestes, però, les úniques desenvolupades pel Club durant el darrer cap de setmana. Com ve sent tradicional des de fa quatre anys, la UE Santboiana va organitzar el Memorial Baldiri Aleu, jornada pensada exclusivament per a la categoria més menuda de l’Escola: la sub8 (minis). Els jugadors més petits de l’Escola de Rugbi vilanovina van participar, juntament amb centenars de jugadors més, d’una matinal perfecta on fruir de l’esport de l’ovalada. Els “cadells” disputaren quatre partits, comptabilitzant tres victòries, en una diada en què més que mai la formació es la protagonista. Dilluns, per la seva banda, els infantils es desplaçaren a Barcelona per afrontar el BUC a la Foixarda en el primer partit de Copa Catalana. Tot i srtir fred i centrar la primera part en la defensa, en què patiren els atacs dels tres quarts locals i molt especialment del primer centre, al segon temps els de blau cel no van acusar l’esforç físic i van saber sobreposar-se, atacant diverses vegades la zona de marca local i aconseguint dos assajos i una transformació; al final, el 48 a 12 permeté els vilanovins passà a quarts de final.

Aquest proper cap de setmana, l’activitat del rugbi vilanoví és doble i a casa: dissabte, a partir de les 11 hores, els infantils mesuren forces amb els RC Sitges en els quarts de final de la Copa Catalana; diumenge, a partir de les 14 hores, el sènior masculí s’enfrontarà al conjunt anglès Maddogs RFC, de Kent.

Podeu veure totes les fotografies del Dia del Club,
fetes per e Carles Pons, clicant en els següents enllaços

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch