El SEL VNG celebra el Dia del Club

Comparteix la notícia

Amistós amb l’equip escocès del Selkirk RFC 

Prop de dues-centes persones van gaudir el passat diumenge 28 de maig del tradicional Dia del Club celebrat pel SEL Vilanova i la Geltrú. El Club de la capital del Garraf oferí a jugadors, familiars i seguidors una jornada on fruir de l’esport de l’ovalada i el seus valors en un ambient lúdic i distès, marc ideal per a la celebració de l’aniversari del Club. Des de les deu del matí se succeïren diversos jocs i els clàssics partidets entre categories. Abans de la celebració del dinar de germanor, la directiva i els tècnics del Club van procedir al lliurament de recordatoris i agraïments d’aquesta temporada; a destacar el lliurament del Premi SEL Personalitat de l’Any a Cèsar Mohedano, destacada figura del club que traspassà el mes de novembre, i que fou recollit pel seu fill Xavier. L’àpat i una llarga sobretaula van donar per acabada una intensa jornada que va servir per intercanviar experiències i anècdotes i fer Club.

No va ser aquesta l’única activitat desenvolupada pel Club aquest passat cap de setmana. I és que un combinat format per jugadors de les categories sènior masculí i sub18 van enfrontar-se, a Olivella, a l’equip escocès del Selkirk RFC. La bona actitud i la continuïtat en determinades fases del joc no van impedir que el conjunt escocès, més tècnic, sàpigues aprofitar les seves ocasions per emportar-se el partit; de l’encontre, però, no interessava el resultat final sinó l’acoblament entre jugadors que l’any que ve competiran en la mateixa categoria (sènior), i l’assumpció del pla de joc. En aquest sentit, el matx es va resoldre amb una nota més que notable.

Fotografies del Dia del Club, per Carles Pons

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch