El SEL VNG i CEGECOP renoven per tercer any la seva col·laboració

Comparteix la notícia

El Club de Rugbi de la capital del Garraf i l’assessoria CEGECOP han renovat, per segona vegada, el seu acord de col·laboració de l’equip sènior masculí. L’assessoria, fundada el 1989 i que centra les seves activitats en prestar serveis d’assessorament i gestió a petites i mitjanes empreses, i amb la gestió immobiliària, continuarà sent el patrocinador principal del Club. Fonts del SEL VNG han volgut destacar “la notable sintonia amb CEGECOP, així com del seu director, Mario Andrés López, per continuar treballant junts en aquest projecte. L’aposta continuada que fan per un esport i un club que creixen és alguna cosa més que un simple patrocini”.

Per la seva banda, des de CEGECOP han volgut destacar molt especialment la vinculació i la identificació amb els valors del rugbi i el territori: “Aquest és un esport ple de valors, rude però sobretot generós. I com a empresa ens identifiquem plenament amb la idea d’entendre l’esport com a instrument per difrondre els valors d’integració, solidaritat i respecte, des de la esportiva i la disciplina del joc d’equip”.

L’acord es va segellar formalment al Camp de la Sínia Batadet, amb el lliurament d’una samarreta i la fotografia del primer partit de la temporada al senyor Mario Andrés Lópes per part dels capitans del sènior masculí, Joan Bargalló i Alessandro Marasca.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch