El SEL VNG INTERNATIONAL RUGBY CAMP, nou èxit de participació

Comparteix la notícia

Aquesta passada Setmana Santa, el Club de Rugbi de la capital del Garraf va organitzar per segon any consecutiu el SEL VNG International Rugby Camp: un campus de tecnificació adreçat especifícament a les categories d’Escoles de Rugbi, i ampliat en aquesta edició a la categoria s16 (infantil). El que fa particular la celebració d’aquest campus és, sobretot, el fet que els entrenadors que l’han desenvolupat procedeixen del conjunt irlandès del Leinster Rugby. Leinster, equip actualment campió de la lliga celta i campió en els darrers nou anys de tres de les edicions de la Copa d’Europa de Clubs, és un dels equips més potents del continent i, a més, el seu estil de formació i tecnificació de joves jugadors és dels més admirats d’Europa.

És per això que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Federació Catalana de Rugby, i el patrocini de Peras de Rincón de Soto, el SEL VNG ha renovat l’esforç que com a Club va realitzar l’any passat per tal de poder oferir un campus de qualitat internacional. No és estrany, doncs, que s’hagi arribat a una setantena d’inscripcions i que, a banda de vilanovins i penedesencs, s’hagin inscrit jugadors procedents del FC Barcelona, RC Tarragona o el Reus Deportiu. Hugh Gerard McCleery i Billy Phelan, ambdós membres de l’staff de l’acadèmia de Leinster, amb el suport dels entrenadors del SEL VNG Isaac Richmond i Lluís Sebastià, van desenvolupar durant tres dies prop de vint hores d’entrenament, amb àmplia satisfacció per part des participants i també dels mateixos docents. “Un campus com aquest, amb un treball continuat en un ambient on es respira i es juga a rugbi durant prop de sis hores al dia, és ideal: els jugadors poden practicar el seu esport fora de les rutines diàries, amb noves perspectives, i això és positivíssim de cara a una actitud receptiva i un bon aprenentatge”, han indicat.

Fonts del club han volgut destacar que “tot i que per a nosaltres era un veritable repte afrontar de nou l’organització, tant les inscripcions com el desenvolupament del Campus han estat tot un èxit: hem pogut tornar a oferir un espai lúdic i de qualitat tècnica, on la quitxalla ha disfrutat tot aprenent, i això és el més important”.

 + fotografies del Campus (Carles Pons), 

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch