El SEL VNG presenta la samarreta del primer equip

Comparteix la notícia

Inici de la temporada oficial aquest cap de setmana 

El passat divendres va tenir lloc, al restaurant de Sant Martí Sarroca Ca la Katy la presentació del nou equipament del sènior masculí del Club de Rugbi de la capital del Garraf. Després de l’ascens de l’any passat, la bona feina feta des del Club amb les categories de formació, així com també els èxits esportius del primer equip, han tingut com a conseqüència l’assoliment d’un acord de patrocini entre el SEL VNG i l’assessoria vilanovina CEGECOP, que precisament enguany celebra el seu vint-i-cinquè aniversari. L’acte va comptar amb la presència de Junta Directiva del Club, encapçalada pel seu president sr. Albert Puig; la plantilla del primer equip, amb el tècnic Isaac Richmond al capdavant; i el senyor Mario Andrés López, director de CEGECOP (patrocinador). En el torn de paraules, el President del Club sr. Puig va agrair la confiança dipositada per l’empresa en el SEL VNG com a club esportiu, però també com a eina transmissora de valors; en el mateix sentit es va expressar el senyor Mario Andrés López, que va voler destacar el fet que club i empresa comparteixen valors com “l’esforç, el compromís, el treball en equip, la resistència i el respecte”, i que aquesta coincidència augura una bona col·laboració i millors fruits entre ambdós. Amb aquest acte, CEGECOP i el SEL VNG segellaren de manera pública la seva col·laboració. La presentació va anar precedida d’un àpat en un ambient distès entre els participants.

Aquest cap de setmana, els tres equips en competició del SEL VNG inicien les seves singladures. Els primers en saltar a la gespa, al camp de la Feixa Llarga de l’Hospitalet, seran els infantils, que s’enfrontaran a l’equip local a partir de les dotze del migdia; a la tarda, el sènior masculí debutarà a Primera Catalana al camp del RC Cornellà, a partir de les 18 hores. Diumenge, les noies del sènior femení es desplaçaran a Lleida per afrontar el seu compromís amb l’ARPN a partir de les deu del matí. Un cap de setmana, doncs, carregat de partits a domicili per al Club de Rugbi de la capital del Garraf.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch