El SELVNG estrena direcció tècnica

Comparteix la notícia

Roger López i Joan Puig són, des del passat cap de setmana, els nous directors tècnics del SELVNG. Ambdós substituiran Damián Blanquero, que ha desenvolupat el càrrec durant un any i mig ,i que va presentar la renúncia per motius laborals.

Tant Roger López com Joan Puig han desenvolupat la seva carrera esportiva en el món del rugbi al SELVNG. Primer com a jugadors i després combinant aquesta faceta amb la d’entrenadors de les categories S14 i S12 respectivament. Amb la titulació adequada expedida per la FCR, i l’assistència a diversos cursos i sessions están perfectament formats per asumir aquest repte. Comparteixen, a més, un punt de vista sobre el joc que coincideix a la perfecció amb la filosofia del Club: l’aposta per jugadors formats en el SEL VNG. Una estratègia de continuïtat i afermament de la base del club que esperem continui donant els seus fruits.

Molta sort i feina a tots dos!

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch