El sènior cau a Tarragona

Comparteix la notícia

El passat diumenge, el sènior masculí del SEL Vilanova es desplaçava a Tarragona per afrontar el tercer partit de la seva aventura a Segona Catalana. El rival, el CR Tarragona, compartia el liderat amb els de blau cel. 

En una matinal ventosa i freda, els vilanovins van imbuir-se de l’ambient i després de dues actuacions més que notables en els primers partits de lliga, van encaixar la primera derrota enfront dels tarragonins. El CR Tarragona va imposar, especialment durant el primer temps, la seva lògica: amb una davantera pesada, i amb un joc que impedia als vilanovins desenvolupar les seves combinacions i mantenir un mínim de continuïtat, els tarragonins van avançar-se en el marcador gràcies a un assaig als tres minuts. Els vilanovins van igualar el marcador a 7 als cinc minuts gràcies a un assaig d’Adam Riyahi, però els de la capital del Garraf no van saber imposar la continuïtat demostrada en els compromisos anteriors. Als dotze minuts, els locals van aconseguir una nova marca i, a partir d’aquest moment van comandar el partit de manera eficient: dominant en els rucks i el mauls, i aprofitant els errors dels vilanovins, imprecisos en algunes fases del partit, van anar-se’n al vestidor amb un 17 a 7.

A la represa, amb el vent en contra, els vilanovins van jugar amb més cor que cap, i només en determinats moments van aconseguir lligar jugades continuades, fruit d’una de les quals aconseguiren el seu segon assaig de la mà de Javi Muñoz. Al final, el CR Tarragona aconseguí la victòria per un 30 a 12 que li permet mantenir el liderat en solitari, mentre que els vilanovins passen a ocupar una segona plaça compartida amb quatre equips més.L’equip, a més, ha de lamentar la baixa per lesió d’Adam Riyahi, que va patir una torçada de genoll..

Després del partit del sènior masculí, el sènior femení afrontà el seu tercer partit, enfront del RC Sitges. Tot i avançar-se en el marcador gràcies a un assaig d’Helena Ortiz, les sitgetanes aviat capgiraren el marcador i aconseguiren anar-se’n al vestidor amb un 10 a 15 favorable. Al segon temps, les jugadores de la capital del Garraf van pagar la superioritat física del seu rival, i acabaren el partit cedint un 10 a 50. Un esquema similar va viure’s dissabte al Camp de Rugbi de les pistes polisportives en el partit en categoria infantil entre el SEL Vilanova i els barcelonins del CEU. Els joves vilanovins, amb un inici de temporada limitat en les seves actuacions per les baixes per lesions, va plantar cara de manera efectiva durant el primer temps, en què aconseguiren un assaig i van saber frenar en moltes fases l’atac dels barcelonins; a la represa, però, una inoportuna lesió del primer centre i el desgast físic va fer que els de blau cel acabessin encaixant un gens merescut 7 a 60.

El proper cap de setmana seran els infantils els únics jugadors del Club a disputar partit. Serà enfront de l’ARPN, a la Mar Bella (Barcelona), en el darrer partit de la fase prèvia.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch