El sènior del SEL manté la imbatibilitat

Comparteix la notícia

El cap de setmana passat va ser intens per al rugby vilanoví. Dissabte, l’Escola organitzava una Trobada a Vilanova; diumenge, el sènior s’enfrontava al camp de rugby de les pistes d’atletisme al Manresa. En ambdós casos, els jugadors del SEL Vilanova van demostrar una excel·lent actitud.

L’Escola del SEL Vilanova va actuar dissabte com a amfitriona en la Trobada d’Escoles i Jornada dels Campionat de Catalunya d’Alevins; els clubs que acudiren a la cita foren el RC Sitges, el BUC i el CEU.Més de cent nenes i nens van donar-se cita al Camp de Rugby de les pistes d’Atletisme per participar de la segona trobada organitzada enguany pel club vilanoví. Les tres categories del SEL Vilanova, prebenjamins, benjamins i alevins, van jugar bons partits, plantant cara al rival. Com en altres ocasions, el joc dels vilanovins va anar creixent a mesura que passaven els minuts, de menys a més, amb una més que notable actitud, que es va veure reflectida -per exemple- en la victòria dels benjamins enfront del Sitges B o la dels alevins davant del CEU.

Per la seva banda, el sènior disputava el diumenge el partit enfront el Rugby Manresa al Camp de Rugby de Vilanova. Si bé el partit d’anada s’havia resolt en favor dels vilanovins, la tornada es preveia tensa i dura per la paritat de nivell entre els dos conjunts. I la previsió es va complir: els del Bages van sortir amb ganes d’assolir una marca ben aviat, ocupant el terreny amb puntades i obligant el SEL a treballar a fons en la defensa. La bona defensa local va aturar les diverses fases d’atac inicials dels visitants, i els vilanovins no van tardar en aprofitar les oportunitats: en els darrers deu minuts del primer temps aconseguien dues marques que els manresans van contrarestar, sobre el xiulet final del primer temps, amb un assaig per força de davantera. Amb tres punts d’avantatge, el XV local va aprofitar el descans per conjurar-se, i la sortida del segon temps va ser fulgurant: dos assajos vilanovins en un quart d’hora col•locaven el 22 a 7 en el marcador. A partir d’aquell moment, i amb la tranquil•litat que donaven els punts d’avantatge, el SEL va procurar asserenar el joc, cosa difícil amb uns manresans interessats en accelerar-lo. Els vilanovins encara van tenir temps d’aconseguir un darrer assaig, i de defensar amb ungles i dents un resultat merescut. Amb el xiulet final, el 27 a 7 del marcador reflectia el bon treball efectuat per un equip que, enguany, compta els seus partits per victòries.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch