El sènior es retroba amb la victòria

Comparteix la notícia

Bon partit i punt de bonus per als de la capital del Garraf 

Diumenge passat la Sínia Batadet va ser l’escenari del darrer partit com a local, penúltim d’aquesta primera volta, del SEL VIlanova i la Geltrú. El rival, el RC L’Hospitalet, prometia emocions fortes, no en va els partits que enfrontaren els dos combinats la temporada passada foren emocionants. Començà el primer temps mab el conjunt visitant anotant gràcies a un cop de castig i un assaig sense transformació; els vilanovins, per la seva banda, erraren dues penalitats i això els conduí al descans amb un 0 a 8 desfavorable.

A la represa, però, els de blau cel van recuperar part de l’espurna del seu joc i en el primer quart d’hora de la segona meitat ja havien aconseguit dues marques i un cop de càstig, capgirant el marcador. A partir d’aquest moment, l’emoció va ser garantida per al nombrós públic que s’acostà al camp de la Sínia Batadet: a manca de deu minuts el marcador reflectia un igualat 22 a 18 a favor dels locals, que dos assajos en els darrer cinc minuts de la banda vilanovina van servir per certificar la segona victòria i un punt de bonus ofensiu per als homes dirigits per Michael Murray-Chapman.

Amb posterioritat al matx, ambdós equips van disfrutar d’un tercer temps especial, amb botifarrada i rifa de productes de caràcter esportiu i molt especialment centrada en el rugby, amb la intenció d’aconseguir fons per a la campanya Movember. Movember és una campanya d’abast internacional, forta en la seva presència en el món esportiu anglosaxó, i que pretèn sensibilitzar la població en general de la necessitat de prevenció i detecció en casos de càncers de pròstata, testicles i d’altres malalties. 

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch