El sènior es retroba amb la victòria

Comparteix la notícia

Després de la derrota de la setmana passada a Castelldefels, el sènior masculí del club de rugbi de la capital del Garraf encara la catorzena jornada del campionat rebent el Reus Deportiu, equip amb qui jugaà un disputadíssim partit a la primera volta. Infantils i femení s’enfrontaven, respectivament, a RC Gòtics i Castelldefels RUC. 

Els vilanovins tornaven a casa per encarar el tram final de la lliga. Tot i que havien passat només set dies de la derrota a Castelldefels, les sensacions en els primers minuts del partit van ser completament diferents: a poc de començar el matx, Isaac Richmond aconseguia sumar el primer assaig pels de blau cel, que s’avançaven en el marcador 7 a 0 gràcies a la transformació de Pau Marc Mestres. Durant el primer temps, els vilanovins van saber aturar els intents visitants d’aconseguir sumar algun punt a la seva meitat del marcador i, tot i no desenvolupar un joc gaire continuat, van ser capaços de sumar ja en quaranta minuts els quatre assajos que els donaven el punt de bonus. A la represa, una baixada de tensió en el conjunt local va permetre els roig-i-negres d’aconseguir dos assajos en els minuts inicials, que els acostà 26-14. La reacció vilanovina, però, no es va fer esperar: els canvis introduïts per Isma Ripoll i una major continuïtat en el joc van fer que al segon temps els vilanovins sumessin fins a nou assajos (59-14). La victòria vilanovina manté l’equip en tercera posició, a un sol punt del segon lloc, i a dos del primer.

Per la seva banda, infantils i femení no van poder sumar victòries en els seus encontres. Els infantils, que s’enfrontaven al RC Gòtics, segon classificat de la lliga d’argent, no van poder desenvolupar el seu joc habitual, i van veure com els barcelonins s’imposaven gràcies a una major continuïtat i una superior eficàcia en arribar a la zona de 22 local (12-36). Pel que fa al femení, les noies van rebre un sever correctiu a Castelldefels fruit de la manca d’efectius i del joc al límit del reglament desenvolupat per les locals (85-5).

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch