El sènior es retroba amb la victòria

Comparteix la notícia

DISSABTE 16 DE MARÇ 
Escola de Rugbi (S10, S12) 
Trobada d’Escoles de Rugbi (Tarragona) 
Dissabte al matí l’Escola de Rugbi va desplaçar-se a Tarragona per participar de la Trobada organitzada pel Club local, que acull la pràctica totalitat dels equips del país. Després d’alguns anys, el SELVNG va recuperar l’assistència a l’event, amb els s10 i els s12. Els primers van protagonitzar una trobada ascendent, de menys a més, amb dos primers partits enfront Poble Nou i Químic sense trobar el seu joc, i dos partits finals davant del Catalunya Central i la Salou Academy demostrant les seves capacitats i enduent-se la victòria. Per la seva banda, els s12, tot i que van anar a Tarragona amb només 10 efectius, van protagonitzar una línia més contínua en el seu joc tot i agunes fases de baixada de concentració. Excel·lent partit enfront del Poble Nou, un segon partit més travat davant d’un RC Tarragona amb jugadors de més pes; una gran matx de joc a la mà amb el Lleida, amb grans jugades per part d’ambdós equips i victòria de la part vilanovina i, finalment, un partit amb Catalunya Central on el cansament acumulat dels jugadors va passar factura a l’inici, però va desaparèixer cap al final.

S16 RC Gòtics 72 – SELVNG 5 
Els infantils del SELVNG es desplaçaven dissabte a la Foixarda per encarar el repte del partit enfront dels Gòtics. Els barcelonins, millors classificats i més efectius i contundents en el seu joc, van marcar distàncies en el marcador ja en el primer quart d’hora de joc, tot i l’assaig vilanoví (19-5). Al descans, el marcador mostrava un 43 a 5 desfavorable que els de blau cel no van saber encarar en el segon temps.

Fotografies S16 by Miquel March, CLICANT AQUÍ

S18 SELVNG 0 – CR Sant Cugat 76 
Partit més que complicat el que jugaven els cadets del Club, a Tarragona, davant del líder de Primera Catalana. Amb una plantilla reduïda a setze jugadors, els joves del combinat van jugar una molt bona primera mitja hora de partit, amb esforç defensiu o una excel·lent actitud; però a partir d’aquell moment, i molt especialment a partir de la represa, el cansament va deixar al descobert errors que els del Vallès van saber aprofitar.

DIUMENGE 17 DE MARÇ 
Sènior masculí 
SELVNG 20 – CEU ‘B’ 15 
Diumenge al matí el sèniormasculí del Club rebia el CEU a l’Annex 2 del Complex Esportiu Municipal. El matx es previa igualat, com així va ser. Amb un primer quart d’hora de tempteig, on cap dels dos equips va acabar d’imposar la seva lògica de joc, els visitants s’avançaren gràcies a un cop de càstig transformat; un assaig transformat va posar per davant en el marcador als locals, que van aconseguir una segona marca per anar-se’n al vestidor amb un 14 a 10 favorable. A la represa, dos cops de càstig transformats pel XV dirigit per Felipe López van ser suficients, tot i un assaig del CEU, per a què els de blau cel aconseguissin la priemra victòria en el seu nou terreny de joc.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch