El sènior femení, a la final de Copa

Comparteix la notícia

VICTÒRIA DE S16 I SÈNIOR MASCULÍ ​

Tres foren les categories amb partits el passat cap de setmana. El sènior femení, que encarava la semifinal de la Copa Catalana d’Argent; i el s16 i el sènior masculí, que recuperaven dos partits aplaçats per diversos motius en el seu moment. ​Els primers en jugar foren els infantils, que es desplaçaren a la Feixa Llarga per mesurar forces amb el RC L’Hospitalet. ​Tot i la mancança d’efectius (l’equip es desplaça a la Feixa Llarga amb quinze jugadors justos), el SELVNG va encarar la primera part amb molta actitud, aconsegui​n​t un 5 a 17 favorable; a la represa, amb un jugador menys sobre el terreny de joc, els joves del SEL van mantenir la tònica de joc assolint un 10 a 38 final.

Amb aquesta victòria, i el punt de bonus ofensiu, l’infantil puja a la cinquena posició empatat a punts amb el quart, el RC Badalona. ​Per la seva banda, el sènior masculí encarava un difícil compromís a la Foixarda enfront del BUC ‘C’.​ El partit es caracteritzà per les contínues alternances en el marcador i, per la banda vilanovina, per un XV que va saber lluitar fins al final per tal d’endur-se la primera victòria de la segona fase. I es que tot i que els de blau cel van avançar-se en el marcador gràcies a una penalitat transformada, el BUC va vendre cara la seva pell: al descans, només un punt de marge afavoria els vilanovins, que van saber patir i aconseguir la victòria gràcies a un darrer assaig i una molt bona actitud durant els vuitanta minuts de joc.

​L’endemà diumenge, les fèmines del Club aconseguien el passi a la final de la Copa Catalana d’Argent. Després d’haver acabat la fase regular de la Copa en primera posició, amb cinc victòries i quatre bonus ofensius, el SantaNovaReus va certificar aquest diumenge a Santa Coloma el seu passi a la final enfront del RC Manresa. Amb un partit extremadament seriós, l’equip va desenvolupar al detall el seu pla amb gran continuïtat de joc, amb força a la línia de tres quarts i potència a la davantera. El 137 a 0 final tradueix en el marcador la superioritat local, i permet al SantaNovaReus encarar amb confiança la final amb les Hipofuritanes, que serà a doble partit.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch