El sènior femení encara la final

Comparteix la notícia

Infantils i cadets pugen a la quarta posició ​ ​

El cap de setmana del SELVNG va iniciar-se dissabte, a migdia, al camp barceloní de la Mar Bella. Allí, els cadets del Club mesuraven forces amb l’Enginyers, equip amb qui a la primera volta havien perdut 30 a 7. ​​Partit ​molt disputat, amb un estira-i-arronsa constant i uns Enginyers combatius que durant la primera part del matx van anar responent les anotacions vilanovines (19-26). A la represa, però, els vilanovins van saber llegir més el partit, jugant gairebé tota l’estona sobre la meitat de camp contrària i aconseguint una victòria bonificada que els permet escalar fins a la quarta posició de la classificació.​​ L’infantil, per la seva banda, s’enfrontava a Terrassa amb el RC Sant Quirze. Amb plantilla ajustada i suport de jugadors de la categoria sub14 (alevins), els de blau cel van fonamentar el seu joc en l’agressivitat defensiva i la força de penetració davant d’un RC Sant Quirze que no va saber contrarestar la potència vilanovina​ tal com va quedar constància en el diferencial del marcador (0-80)​. La victòria, amb el bonus ofensiu, permet l’equip assentar-se en la quarta posició i, com en el cas dels cadets, col·locar-se en zona de semifinals. ​

Dissabte, la jornada la tancaven les fèmines, a Martorell, en el partit d’anada de la final de la Copa Catalana d’Argent. ​Tot i avançar-se en el marcador, el joc del sènior femení no fou el d’altres ocasions: fermes en fase estàtica, alguns errors de tècnica individual i una certa manca de verticalitat en el joc van mantenir les locals en el partit durant la primera part. A la represa, però, el SantaNovaReus va trobar part del seu joc per acabar imposant-se per 5 a 22, deixant un marge per a la tornada de la final de la Copa d’Argent.

​L’endemà diumenge, el partit entre el sènior masculí del SELVNG i el RC Sabadell va haver-se d’aplaçar degut a un camp de joc impracticable.

+ fotografies sènior femení, CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ
(Elisabeth Casañas, Facebook)

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch