El sènior masculí es retroba amb la victòria

Comparteix la notícia

Després d’una setmana de descans, el SEL Vilanova reprenia els partits de competició. Ho feia en categoria cadet, sènior femení i sènior masculí, i els resultats foren òptims. 

El sènior masculí del club de la capital del Garraf es desplaçava el passat diumenge a Badalona per disputar el partit corresponent a la vuitenajornada de segona catalana. El partit va començar un pèl lent, amb intercanvis de possessió i sense acabar de perfilar-se un clar dominador; una bona jugada Pper la banda esquerra de l’atac vilanoví, culminada en assaig per Marcel Meya, va fer caure la balança de la banda dels vilanovins. Aquest primer assaig va treure la son de les orelles dels de blau cel, que a partir d’aquell moment aprofitaren les seves armes i, aplicant-se amb seriositat, van aconseguir quatre assajos abans del descans (Serrano, Segarra i Costas en foren els autors). Amb el bonus ofensiu a la butxaca i un 0-24 a favor després dels primers quaranta minuts, la intensitat vilanovina no va decaure, ans al contrari. Ffins a cinc assajos més serviren per segellar definitivament la victòria per als vilanovins: David Palomo, Isaac Richmond (2), Josep Gallardo i Javi Muñoz sentenciaren un encontre en que la superioritat de la davantera en melé i rucks per part dels vilanovins va anar acompanyada d’unes bones combinacions a la mà i una forta capacitat d’incisió per les dues bandes de l’atac.

Per la seva banda, el femení del Club va caure per la mínima enfront a l’ARPN a la Mar Bella en el partit corresponent a la semifinal de la Lliga d’Argent: l’encontre fou molt disputat, i tot i que les vilanovines van treballar a fons en defensa, aturant gairebé a la perfecció tots els atacs de les locals, la manca de verticalitat en el joc d’atac els hi va acabar passant factura, i impedint remuntar l’únic assaig de l’encontre, aconseguit per l’ARPN. Els cadets, per la seva banda, van imposar-se a domicili a l’Osona Rugbi, per 17 a 29, i continuen amb la seva ratxa de resultats i jocs en positiu.

El proper cap de setmana els infantils tornaran a la gespa; el rival serà el Castelldefels RUC, i el partit tindrà lloc dissabte 22, a partir de les 14 hores, al camp de rugbi de Vista Alegre. Per la seva banda, el sènior femení encararà contra el mateix rival, el Castelldefels, el partit pel tercer i quart lloc de la Lliga d’Argent femenina.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch