El sènior masculi torna a la gespa

Comparteix la notícia

El sènior masculí del club inicia la pretemporada El rugby vilanoví torna a la gespa després de l’aturada estival. La pretemporada del sènior masculí, dissenyada per l’equip tècnic encapçalat per Isma Ripoll, comença el proper dimarts 21 d’agost a partir de les 20 hores. 

Després de l’ascens a segona catalana, els vilanovins afronten el repte amb voluntat de treball. No en va, l’equip ja té programat un stage de pretemporada a Girona i quatre partits amistosos per al setembre, amb rivals com el Reus Deportiu, l’Amposta RC o l’equip valencià de la UER Montcada, que visitarà Vilanova i la Geltrú a mitjan de mes tot tornant la visita de l’Escola de Rugby vilanova a la població valenciana el passat mes de maig. El primer partit de lliga tindrà lloc el primer cap de setmana d’octubre, i el rival serà el CNPN-Enginyers de Barcelona; el primer partit a Vilanova tindrà lloc el 21 d’octubre, enfront el RC Garrotxa, equip que visità Vilanova la temporada 2008/2009. 

 Després de l’excel·lent temporada passada, que va permetre a l’equip pujar a Segona Catalana en el seu segon any de competició oficial, des del Club s’assenyala que l’únic objectiu per aquesta és “continuar treballant i progressant en positiu, com es va fer l’any passat, sense cap més objectiu que afrontar el repte de cada partit amb concentració i entrega. Així ho vam fer l’any passat, i així ho continuarem fent aquest”. 

La resta de categories del club ja tenen, així mateix, marcades les dates d’inici dels entrenaments. El dimarts 28 d’agost, el sènior femení; el dimecres 12 de setembre, les categories d’Escola; i el dijous 13 de setembre, les categories infantil i cadet.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch