L'empresa vilanovina, amb els S16

16 de gener de 2020

El SEL VNG i l’empresa vilanovina ELIM MOBLES han arribat a un acord de patrocini dues temporades, i el que queda de la vigent. I la destinatària d'aquest patrocini serà la categoria S16. L'equip, que milita a Segona Catalana, va estrenar per sorpresa l'equipació el passat dissabte en el seu comproís davant del CRUC, al Pitort de Castelldefels. La samarreta, que segueix les línies bàsiques de l'equipament del sènior del Club, llueix la publicitat de l'empresa de mobles, ubicada a la ronda Ibèrica de la nostra ciutat i amb anys d'experiència en el sector.

Fonts del SEL VNG han volgut destacar “l'excel·lent predisposició d'Elim Mobles, així com del seu director, Jonathan Santos, per arribar a un acord de col·laboració entre ambdós. L'aposta que fan per un esport i un club que creixen, i més concretament pels S16, és valenta. Cal tenir en compte, a més, que aquesta és la primera categoria de formació en competició que disposa d'un patrocinador exclusiu, i això és senyal d'una extrema confiança entre les dues parts, el Club i ELIM MOBLES”.

Per la seva banda, l'empresa ha volgut destacar molt especialment la vinculació i la identificació amb els valors del rugbi: “Aquest és un esport, sobretot, de valors. I aquesta és la faceta que més ens interessa i amb la que més ens identifiquem, i encara més en categories de formació com és el cas dels S16, que són ideals per difrondre els valors d'integració, solidaritat i respecte, des de la passió esportiva i la disciplina del joc d'equip”. Tant l'empresa com el Club s'han mostrat molt satisfets de l'acord a què han arribat, i esperen poder-lo implementar en d'altres aspectes.