Els benjamins del SEL, sisens al Campionat de Catalunya

Comparteix la notícia

Dissabte passat l’Escola del SEL Vilanova va desplaçar-se a Olot per tal de disputar, amb prop d’una vintena d’Escoles de Rugby més del país, el Campionat de Catalunya. La trobada va aconseguir reunir més de sis-cents jugadors de rugby que van disfrutar d’una matinal magnífica. A diferència de l’any passat, en què a la jornada final del Campionat la precedí una jornada prèvia, enguany es concentrà tota l’activitat en un sol dia.

Totes les categories van disputar amb intensitat els seus partits, però van ser els benjamins del club vilanoví els qui s’endugueren millors resultats. Enquadrats en un grup complex, van assolir la segona posició de la fase regular gràcies a les victòries enfront de l’Hospitalet i el BUC; en les eliminatòries, una derrota per la mínima enfront del FC Barcelona va fer que els joves vilanovins quedessin finalment en una més que meritòria sisena posició de la classificació. Els alevins van començar amb força la jornada; però una derrota per la mínima enfront del Castelldefels va fer que no poguessin lluitar pels llocs capdavanters. Tot amb tot, l’equip va embutxacar-se la victòria més folgada de la jornada enfront de la UE Santboiana i va assolir un empat amb el RC Sant Cugat, l’equip que finalment va esdevenir campió en la categoria. Els prebenjamins, per la seva banda, no van tenir sort amb el seu grup: enquadrats en el més potent de la seva categoria, van disputar amb intensitat els seus partits, però la superioritat dels rivals els va passar factura; tot amb tot, l’equip demostrar una molt bona actitud en els seus partits enfront el Castelldefels, el BUC i la UE Santboiana, a la que derrotaren en un final ajustadíssim pel sistema de la “mort súbita”. Així mateix , els més menuts de l’Escola, els jugadors de categoria “mini”, van formar equip amb jugadors del GEiEG gironí, i van gaudir com els que més dels seus partits.


Pel que fa a l’equip sènior, diumenge disputà un amistós amb l’equip anglès de West Sussex Police RFC, de gira per Catalunya. Aquest encontre va servir als vilanovins per escalfar motors de cara als dos primers compromisos de l’equip: diumenge 9 de maig a Vilanova, enfront l’AR Poble Nou; i dissabte 15 de maig, a Viladecans, en el Triangular organitzat per l’equip del Baix Llobregat.


A destacar, també, que el cadet vilanoví Jordi Pachón va vestir de nou la samarreta de la selecció catalana. Pachón, que s’ha convertit en un habitual de les convocatòries de la Ginesta en aquesta categoria, va viatjar a Astúries amb els seus companys de selecció per tal de disputar el campionat territorial cadet; la selecció catalana va finalitzar en sisena posició.

Fotografies: Daniel Mesa

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch