Els cadets, Campions d’Argent

Comparteix la notícia

Tot i que la pluja va impedir el desenvolupament del partit de vuitens de Copa Catalana entre el SEL Vilanova i el FC Barcelona, les categories infantil i cadets van poder desenvolupar els seus encontres

Els infantils, que disputaven la tornada de l’eliminatòria enfront del Castelldefels RUC, continuen vius a la competició tot i la derrota. I és que, després d’un primer temps en què els de blau cel remuntaren un marcador advers i se n’anaren als vestidors amb un 5 a 12 favorable, a la represa el seu joc va mancar de continuïtat i, sobretot, sentit d’equip, fet que va ser aprofitat a la perfecció pels del Baix Llobregat que s’imposaren per 37 a 17. El proper partit dels infantils serà aquest dissabte, enfront del Sant Cugat, a la Guinardera.

Els cadets, per la seva banda, disputaven a Cornellà la final de la Lliga d’Argent de la categoria enfront del Químic. Els dos equips acabaren respectivament en primera i segona posició de la Lliga Regular, i del partit de dissabte n’havia de sortir el campió. El combinat format per jugadors del SEL Vilanova i el RC Cornellà s’havia imposat en els dos partits de fase regular al Químic, i el partit de dissabte no va ser una excepció: de nou, per tercera vegada, els cadets aconseguiren la victòria, aquest cop per un ampli marge (39-10) i van poder-se proclamar campions de la Lliga d’Argent. Felicitats, nois!!!!

Finalment, aquest dissabte a partir de les 18 hores, el sènior del club de la capital del Garraf disputarà el partit de vuitens de final que l’ha d’enforntar al FC Barcelona, i que no es va poder disputar dissabte passat per les adverses condicions metereològiques i l’estat del camp.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch